FC VysočinaFC Vysočina
Nadst., sobota 7.5.2022, 10:30, Jihlava - Jiráskova ul.
6:0
(2:0)
HodonínHodonín
 
Branky: 1. Novotný, 10. Vodička, 42. Ficek, 70. Palán, 75. Koubek, 79. Vambera.
Diváci: 0
FC Vysočina: Široký - Novotný, Vodička, Exner, Tlačbaba - Dohnal (62. Bartes), Ficek, Vopršal - Koubek, Palán, Hájek (62. Vambera).
 

Komentář

V utkání hraném na hlavním hřišti jsme chtěli odčinit nešťastnou domácí porážku ze vzájemné březnové konfrontace, což se nám dnes stoprocentně podařilo. Kluci vlétli skvěle do utkání a hned v první minutě vstřelil Jirka Novotný vedoucí branku. Po deseti minutách jsme již vedli o dvě branky, když se po rohovém kopu hlavou prosadil Franta Vodička. Nadále jsme pak byli jednoznačně lepším týmem a první půlhodinu soupeře jasně přehrávali. Hosté zahrozili až v závěru prvního poločasu, kdy se také dostali do brankové příležitosti, kterou ovšem zneškodnil brankář Matyáš Široký. Stejně jako začátek nám vyšel vstup také do druhého poločasu, když se hned po dvou minutách prosadil Jakub Ficek. Tempo hry poté trochu polevilo, hosté dokázali několikrát také zahrozit, ale přesto jsme častěji drželi míč na svých kopačkách a hru kontrolovali. V posledních deseti minutách jsme se ještě dokázali prosadit také gólově, když skóre postupně navýšili Radek Palán, Zdeněk Koubek a v poslední minutě Tomáš Vambera. Naše vysoké vítězství dnes bylo zasloužené, kluci podali zatím nejlepší výkon v jarní části sezóny. Věříme, že na něj dokáží navázat i v dalších venkovních utkáních, které nás v následujících dvou kolech čekají.
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu