OlomoucOlomouc
přát., středa 6.7.2022, 11:00
3:0
(1:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Diváci: 0
Olomouc: Digaňa – Poulolo, Beneš (57. Vraštil), Jemelka (57. Slavíček) – Chvátal (57. Košťál), Navrátil (57. Šíp), Greššák (57. Sedlák), Breite (57. Langer), Zorvan (57. Zlatohlávek), Zmrzlý (57. Sláma) – Růsek (57. Chytil).
FC Vysočina: Jágrik - Vedral, Piško, Gabriel - Svoboda, Tureček, Lacko, Peřina - Selnar, Tall, Fila. Střídali: Araujo-Wilson, Ogiomade, Vítek, Shudeiwa, Křišťál, Irodotos.
 

Komentář

"Do utkání jsme relativně slušně vstoupili, byli jsme aktivní a dokázali jsme dostat Sigmu do problémů. Hra byla vyrovnaná, ale bohužel jsme někdy ve 13. minutě udělali taktickou chybu v napadání a posunu, a nevrátili jsme se do takových prostorů do jakých jsme se měli vrátit a z opakované střely jsme inkasovali gól. Do konce poločasu bych řekl, že ten výkon byl slušný a v přísnějším měřítku, hra se odehrávala spíš ve středu pole, my jsme dokázali eliminovat nějakou tu útočnou fázi soupeře a na druhé straně jsme dokázali kombinovat, ale těch příležitostí proto, abychom zahrozili, tolik nebylo," okomentoval první poločas trenér Vysočiny Jan Kameník.

"Ve druhém poločase soupeř změnil rozestavění, chvilku nám trvalo, než jsme na to zareagovali nějakým dostupováním a napadáním, kde nám soupeř z toho vyjížděl a řekl bych že ta hra se malinko rozhodila. Sigma byla v ten daný okamžik lepším týmem, dobře kombinovali, my jsme pozdě dostupovali. Řekl bych, že si soupeř vytvořil nějakou převahu, ze které potom těžil, a ze které možná následně potom vyústila ta druhá inkasovaná branka, kterou jsme dostali relativně brzo a tam byla škoda, že jsme prostě jednu situaci nedohráli a propadli jsme jako v nějakém individuálním souboji. Potom se hra vyrovnala, my jsme měli minimálně dvě nějaké šance, jednu velkou příležitost která měla skončit gólem a na druhé straně jsme tam měli ještě jeden závan, kdy jsme to utkání mohli jakoby zkorigovat, a potom bychom se vrátili do dobré pozice, místo toho jsme propradli v nějakém souboji a soupeř zvýšil skóre na 3:0 a tím pádem to uktání uzavřel a ukončil. Výkon hráčů by v některých fázích snesl přísnější měřítko, výsledek je pro nás krutý a určitě bychom si zasloužili nějakým způsobem to zkorigovat," shrnul přípravný zápas trenér.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu