FC Vysočina BFC Vysočina B
2.kolo, středa 28.9.2022, 10:15
2:2
(1:0)
TasoviceTasovice
 
branky: 9. Savi, 85. Krajčo - 72. Dítě, 86. Lapeš
Diváci: 80
FC Vysočina B: Trešl - Jiřík, Mikuška, Jiroušek - Křehlík, Procházka (81. Dvořák), Fila M., Lokvenc (89. Pekárek) - Trojan (73. Krajčo), Miška (81. Záruba) - Savi.
Tasovice: Koukal - Švarc, Pacula, Odehnal, Fajkus - Kodýdek (46. Dítě), Švejkar (87. Tichý), Blahoudek, Horáček (75. Jeřábek) - Lapeš, Vašina.
Stanice TV prenosu: sestřih
 

Komentář

Komentář trenéra Průši: "Do utkání se zkušeným soupeřem jsme vstoupili velmi odvážně a už v deváté minutě se po hezké akci Mišky a Křehlíka prosadil Savi. Utkání hodně ovlivnila červená karta, kterou Jiřík obdržel již ve 13. minutě. Museli jsme změnit rozestavení i systém naši hry. I přes oslabení jsme zůstávali nebezpeční a dvakrát jsme šli sami na hostujícího brankáře. Fila ani Lokvenc bohužel naše vedení nenavýšili. I hosté si vytvářeli své příležitosti, ale my, někdy i se štěstím, odolávali. Ve druhé půli jsme byli pod trvalým tlakem. Svými bravurními zákroky nás však držel vynikající Trešl. Zlomovým okamžikem mohlo být naše navýšení skóre, to by ale musel svůj únik Trojan proměnit. Tasovice tak zaslouženě vyrovnali bombou z přímého volného kopu z cca 23 metrů. Myslím, že jsme si měli postavit lépe naši zeď. Toto je zkušenost, kterou díky dnešnímu zápasu mladý Trešl nabral. Pět minut před koncem se prosadil náš střídající Krajčo, který zužitkoval přihrávku Fily. Naneštěstí jsme si do minuty nechali vyrovnat a drama tak pokračovalo. Tasovice se ještě dvakrát prosadily, ale vždy nás zachránil praporek rozhodčího. Uhráli jsme tak cenný bod s výborným soupeřem. Na kluky mohu být za jejich heroický výkon pyšný!"
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu