Havlíčkův BrodHavlíčkův Brod
5.kolo, sobota 3.9.2022, 16:00, Na Losích
2:6
(1:3)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
branky: 11. vlastní, 53. Cakl - 21., 26., 33., 52., a 89. Savi, 69. Klouček ŽK: 47. Bajer (H.B.) ČK: 71. Bajer (H.B.)
Diváci: 170
Havlíčkův Brod: Konrád - Dejl, Dočkal, Turek, Peca (89. Mach) - Pavlík J. (67. Víšek) - Cakl, Pavlas, Pabousek (46. Sikora), Novák A. - Bajer.
FC Vysočina B: Leška (64. Nevěčný) - Pekárek, Puzrla, Jiroušek - Křehlík, Miška, Záruba (77. Šmíd), Fila, Lokvenc (77. Šerý) - Savi, Zahradník (58. Klouček).
Stanice TV prenosu: sestřih
 

Komentář

Trenér hostí Kamil Průša okomentoval utkání takto: "Do zápasu jsme nevstoupili dobře a v 11. minutě prohrávali po vlastním gólu. Oceňuji, že jsme se vzchopili a do půle skóre otočili, když se nám podařily tři akce na jejichž koncích byl vždy Adam Savi. Druhá půle byla herně a vlastně i gólově stejná. Domácí se snažili hrát, ale branky jsme dávali hlavně my. Dnes musím vyzvednout výkon pětigólového Saviho. To se nestává každý den. Dále chci pochválit výkony mladších dorostenců Puzrly, Nevěčného a Šerého, kteří to dnes zkrátka zvládli. Díky naší rychlé a přímočaré hře si tak připisujeme další tři body!"

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu