FC Vysočina BFC Vysočina B
6.kolo, neděle 11.9.2022, 10:15
1:1
(1:0)
LanžhotLanžhot
 
branky: 23. Křehlík - 59. Mikúšek
Diváci: 40
FC Vysočina B: Soukup - Pekárek (85. Trojan), Jiřík (35. Puzrla), Irodotos - Křehlík, Miška, Fila M., Jiroušek (85. Šerý) - Vítek (72. Záviška), Fila L. - Savi (72. Záruba).
Lanžhot: Klimeš - Mihál, Mikúšek, Milota T., Ciprys (86. Malacka) - Milota S. (72. Žúrek), Krč - Šenk, Balážik, Kleiber (58. Bogdalík) - Kosorin.
Stanice TV prenosu: sestrih
 

Komentář

Komentář domácího trenéra Průši: "Věděli jsme, že se dnes utkáme s velmi kvalitním a vyspělým soupeřem. Lanžhot byl více na míči a lépe kombinoval. I když spíše uprostřed hřiště a snad krom dvou náznaků šancí jsme hosty do ničeho nepustili. Naopak jsme šli do vedení po povedené souhře Mišky s Křehlíkem. Následně ještě svoje příležitosti neproměnil Jiroušek a Vítek. Ve druhé půli jsme nezvládli obranný rohový kop a nechali si tak strašně lacino vyrovnat. Následně se mohl výsledek překlopit na jednu či druhou stranu. Od nás Savi trefil břevno, od hostů Šenk zase tyč. I tak jsem přesvědčen, že jsme k výhře byli blíže my. Vytvořili jsme si více jasných brankových příležitostí. Bohužel Vítek a ve dvou případech v samém závěru Lukáš Fila nedokázali hostujícího Klimeše překonat. Nadstandardní divizní utkání tak skončilo dělbou bodů. My si tohoto bodu považujeme, i když teď, bezprostředně po utkání, jsme asi smutnějším týmem, protože cítíme, že jsme k vítězství byli opravdu blízko!

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/5AkWL4B8JYY" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu