Žďár n. SázavouŽďár n. Sázavou
12.kolo, neděle 23.10.2022, 14:30, Bezručova
4:1
(3:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
branky: 7. a 16. Henzl, 38. vlastní (Jiřík), 78. Šerý - 51. Savi
Diváci: 200
Žďár n. Sázavou: Jícha - Trojánek, Vokoun, Vitásek, Fiala (88. Bureš) - Nedvěd - Šerý (84. Homolka), Starý (73. Pelikán), Sodomka, Severa - Henzl (73. Kunstmüller).
FC Vysočina B: Leška - Jiřík, Puzrla, Jiroušek - Lokvenc (78. Šerý), Procházka (78. Bulička), Fila M., Savi - Trojan (72. Raitmajer), Miška - Pekárek (60. Maňásek).
Stanice TV prenosu: sestřih branek
 

Komentář

"S mladým týmem jsme se dnes postavili zkušenému týmu. V první půli byl vidět obrovský rozdíl v agresivitě a celkově v herní kvalitě. Domácí byli přesnější a rychlejší v kombinacích a dostávali nás pod tlak. My se po zisku míče jen stěží dostávali za půlící čáru. Hrnul se tak na nás jeden protiútok za druhým a do našeho pokutového území létalo spousty míčů. U prvního gólu jsme nezvládli dlouhý míč na naši zadní tyč, odkud se nám vrátil před bránu a pro Henzla už nebyl problém skórovat. Před druhým gólem jsme dvakrát během chvilky zbytečně ztratili míč a nabídli tak domácím navýšit skóre o dvě branky. Naši největší možnost na snížení nevyužil Miška, který ve 32. minutě mířil jen těsně vedle. Kalich hořkosti první půle jsme si vypili v 38. minutě, kdy si Jiřík srazil do vlastní brány střílený centr, který by snad v našem pokutovém území nenašel žádného adresáta. Do druhé půle jsme změnili rozestavení a šli do ní s tím, že uděláme vše pro to, abychom ji vyhráli. Hned v 48. minutě jsme přežili obrovskou šanci Žďáru. Chvíli na to jsme si vytvořili rohový kop, po kterém snížil Jiřík na 3:1. Myslím, že se nám podařilo oživit hru mladičkým Maňáskem, který se dostal do dvou šancí a byl kousek od snížení na rozdíl jediného gólu. To se nám bohužel nepodařilo. Naopak Žďár ještě jednu branku přidal a zpečetil tak svoji zaslouženou výhru. My si odvážíme cenné zkušenosti. Jasně jsme viděli, že musíme hru v určitých situacích zjednodušit, být přímočařejší, vytvářet více sprintových náběhů za obranu soupeře a hlavně být agresivnější v osobních soubojích. Nyní se musíme zkonsolidovat a co nejlépe se připravit na poslední zápas podzimní části. Uděláme vše pro to, abychom ho výsledkově zvládli a skončili tak co nejvýše v tabulce. Čelo tabulky si nesmíme nechat utéct o další body!" 
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu