OlomoucOlomouc
16., sobota 12.11.2022, 11:00
2:3
(0:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 51. Dohnálek, 77. Mikulenka - 37. Raus, 56. Och (pen.), 66. Zahradník
Diváci: 60
FC Vysočina: Janota - Chytrý, Haala, Švanda, Farka - Smejkal, Panský - Och (68. Záruba), Šancl (87. Šmíd), Zahradník (87. Maršík) - Raus (83. Udržal).
 

Komentář

"Poslední podzimní zápas dorostenecké ligy přineslo velmi kvalitní utkání, na kterém se podílela obě mužstva. Domácí Sigma patří dlouhodobě ke špičce mládežnického fotbalu v naší zemi a to platí i o kategorii U19. K utkání jsme přistoupili velmi koncentrovaně, zápas měl vysokou intenzitu i fotbalovou úroveň. Šli jsme do vedení po  nádherné akci, po ose Janota, Šancl, Zahradník a zakončující Raus, hostitelé po střele ze střední vzdálenosti trefili břevno. K vyrovnání došlo na začátku druhé části po rohovém kopu. Následně jsme otočili vývoj na naší stranu, kdy penaltu proměnil Och. Skóre se měnilo opět v náš prospěch po střele Zahradníka a následně jsme nedohráli "závar" před domácí brankou. Sigma přidávala na obrátkách, což přineslo rozdílovou branku, Šancl po přímém kopu orazítkoval tyč, samostatný nájezd neproměnil Zahradník a tak se hrálo o výsledek do poslední vteřiny. Mužstvo bylo odměněno cenným vítězstvím za týmovou soudržnost, fotbalovou kvalitu, týmového ducha, skvělou partu během celého podzimu, do které vkládali vlastní invenci a kreativitu, což musím ocenit. Skvělý podzim by nebyl možný bez mých nejbližších spolupracovníků v realizačním týmu, kdy Michal Lovětinský, Vojta Hron, Pavel Pospíchal včetně naší fyzioterapeutky Andrejky Vaňkové odvedli skvělou práci s velkou pokorou a lidským charakterem. Určitě je tato část sezóny oceněním všech kolegů, kteří se podílejí na výchově a fotbalovém růstu hráčů v dorostenecké akademii, tak všech zainteresovaných v našem klubu a já jim touto cestou děkuji," řekl ve svém obšírném komentáři trenér Josef Vrzáček.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu