SlováckoSlovácko
5., sobota 10.9.2022, 10:30, Boršice
1:2
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 49. Maděra, 52. Zvolánek
Diváci: 0
FC Vysočina: Kadlec - Pojman (74. Pospíšil L.), Říha, Maděra, Tlačbaba - Liška, Novotný, Ritter (48. Zvolánek) - Koubek, Krahula (9. Pelikán), Pospíšil Š.
 

Komentář

Na Slovácku jsme nepředvedli tak kvalitní výkon, jako minulý týden doma se Zlínem, paradoxně si však tentokrát odvážíme všechny tři body. Utkání bylo vyrovnané, bojovné, ale ani na jedné straně nepřineslo příliš mnoho brankových příležitostí. Tu největší spálili v první půl domácí, když v poslední minutě neproměnili pokutový kop. Nástup do druhé půle vyšel lépe Slovácku, které se po rychlém protiútoku ujalo vedení. Na to ale kluci dokázali rychle zareagovat a dvěma rychlými góly otočili skóre v náš prospěch. To nám dodalo síly a do konce utkání už jsme zodpovědnou hrou nepustili domácí do výraznější šance a naopak sami neproměnili ještě dvě dobré příležitosti k navýšení skóre. Zápas s kvalitním soupeřem tak skončil naší těsnou výhrou. Dnes se k nám trochu přiklonilo i štěstíčko, které jsme neměli v minulém domácím střetnutí se Zlínem.
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu