Karviná BKarviná B
3.kolo, neděle 20.8.2023, 12:00
1:1
(0:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Branky: 64. Graf - 80. Torner
Diváci: 35
Karviná B: Schovanec - Imrich, Macko (75. Hrdina), Lewicki, Horváth, Pecold (66. Michejda), Graf, Pavlica, Radecki (45. Míček), Zahorii (83. Pilař), Lucas Ferreira
FC Vysočina B: Procházka - Raitmajer (73. Staněk), Puzrla, Čejka, Novák - Skoumal (73. Drozd), Kotoun - Půža, Záviška (60. Torner), Šerý (73. Šlechta) - Stoček (60. Rais)
Stanice TV prenosu: sestřih
 

Komentář

"Vstup do utkání se nám tentokrát vydařil a během úvodní minuty jsme byli kousek od vstřelení branky. První šance skončila po bloku střely rohovým kopem, po kterém jsme mohli jít do vedení, kdyby se Záviška nezapomněl v ofsajdovém postavení. V dalších minutách se hra odehrávala spíše uprostřed hřiště. Domácí nás zlobili rychlými výpady po našich zbytečných ztrátách. V největší šanci Karviné nás podržel brankář Procházka, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu. V 64. minutě nám domácí zachytili rozehrávku uprostřed hřiště a po rychlém kontru a výborně sehrané kombinaci šli do vedení. Náš tým na tuto situaci zareagoval výborně a chvíli na to jsme byli kousek od vyrovnání. Míč z brankové čáry (dle AR2) vykopnul jeden z obránců Karviné. Vyrovnat se nám podařilo až deset minut před koncem, kdy se nám povedla útočná akce po pravé straně, odkud Půža našel hlavu Drozda, který míč prodloužil  na Tornera, jenž se rychle zorientoval a prostřelil domácího brankáře. V samotném závěru ještě podržel Karvinou brankář Schovanec, který zneškodnil tvrdou střelu Nováka. V konečném součtu uznávám, že remíza je spravedlivá. Myslím, že jsme podali dobrý výkon a diváci tak mohli sledovat pohledné utkání. Kluky chválím za to, že se doslova vydali ze svých sil a šli až do padnutí za tím, aby otočili nepříznivé skóre. Přesně takto se musíme prezentovat ve středečním domácím utkání s Porubou!" řekl k utkání kouč Kamil Průša.
 
Související
Aktuálně

U17: Výhra nad Frýdkem-Místkem!

Mladší dorost dokázal otočit nepříznivý výsledek z prvního poločasu a porazil předposlední Frýdek-Místek 5:3 (2:3). V prvním poločase dvakrát skóroval Matyáš Vopršal a v druhém zavelel k obratu prvně v 49. minutě Patrik Tlačbaba, ke kterému se poté přidal v 69. minutě Tomáš Sklenář a konečný výsledek zápasu završil v 78. minutě David Novotný.... Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 17:00
MFK Vyškov
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu