Zlín BZlín B
7.kolo, neděle 17.9.2023, 10:30
2:1
(2:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Branky: 42. Tomaštík, 45. vlastní (Novák) - 46. Merunka
Diváci: 50
Zlín B: Husták - Žabčík, Kojecký, Vörös (58. Dobeš), Pacik (78. Marcaník), Nevěřil, Chytil (78. Velychkin), Hodulák (58. Soboliev), Tesař, Ševčík (45. Komárek), Tomaštík.
FC Vysočina B: Procházka - Půža, Čejka, Novák, Šlechta (84. Torner) - Puzrla, Kotoun - Seknička (81. Staněk), Záviška (45. Šerý), Merunka (84. Skoumal) - Stoček (72. Rais).
Stanice TV prenosu: https://youtu.be/I5KvIWBr9ZQ
 

Komentář

"Prvních dvacet dvacet pět minut měli více ze hry domácí. I přes to jsme měli v 8. minutě zcela jasnou šanci na vstřelení my. Záviška bohužel domácího Hustáka neprostřelil. Druhá část prvního poločasu již byla mnohem vyrovnanější. Ve 42. minutě jsme ovšem vytvořili neskutečnou individuální chybu a nabídli domácím absolutně levnou branku. A aby toho nebylo málo, tak jsme chvíli na to zbytečně ztratili míč uprostřed hřiště, nikdo na naší pravé straně nebyl schopný tuto situaci vyřešit a po nastřeleném centru před naši branku jsme si tento míč sami srazili do branky..... Vstup do druhé půle nám vyšel skvěle a hned z první akce snížil Merunka. Měli jsme tak celý poločas na srovnání nebo na otočení skóre. Hrálo se více na polovině Zlína, ale žádné další šance jsme si již nevytvořili. Nedařili si nám centry z křídelních prostor a nedokázali jsme si pomoci ani standardní situací. Je škoda, že jsme kvůli pětiminutovému kolapsu na konci první půle nepřivezli alespoň bod!" přidal komentář k zápasu trenér Kamil Průša.
 
Související
Aktuálně

U17: Výhra nad Frýdkem-Místkem!

Mladší dorost dokázal otočit nepříznivý výsledek z prvního poločasu a porazil předposlední Frýdek-Místek 5:3 (2:3). V prvním poločase dvakrát skóroval Matyáš Vopršal a v druhém zavelel k obratu prvně v 49. minutě Patrik Tlačbaba, ke kterému se poté přidal v 69. minutě Tomáš Sklenář a konečný výsledek zápasu završil v 78. minutě David Novotný.... Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 17:00
MFK Vyškov
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu