Slovácko BSlovácko B
5.kolo, neděle 3.9.2023, 12:45
3:1
(1:1)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Branky: 32. Kolínek, 55. Tichánek, 92. Hruška - 15. Urbánek
Diváci: 70
FC Vysočina B: Kadlec - Urbánek, Říha, Maděra (72. Kasáček), Tlačbaba - Ritter, Hanus - Krahula (72. Pospíchal), Liška (19. Novotný), Boháček (54. Pojman) - Tomek (54. Pelikán)
 

Komentář

"Na velice nekvalitním terénu jsme sehráli smolné utkání a nezískali tak ani bod. Přitom od úvodního hvizdu jsme na soupeře vletěli, dobře napadali a v rámci možností slušně kombinovali. Podařilo se nám také vsítit první gól. Po šikovném otočení hry od Rittera, využil volného místa v bočním prostoru Tlačbaba a krásným centrem našel na zadní tyči Urbánka. Ve dvacáté minutě nešťastně upadl Liška a musel být kvůli zranění vystřídán. Domácím jsme poté dovolili jednoduše vyrovnat. Urbánek propadl v souboji, stoper Říha couval až moc daleko a nepovedený centr zakončilo Slovácko "víceméně" náhodně na zadní tyči. Soupeř se po celé utkání prezentoval poměrně tvrdou hrou, čehož jsme mohli dvakrát využít ve prospěch pokutového kopu, ale Tlačbaba i Krahula tyto ataky ustáli, škoda. 
Ve druhé půlce se domácí dostali do vedení, kdy díru ve stoperské dvojce využil útočník a přízemní střelou nedal Kadlecovi šanci. K vyrovnání se nabízelo hned několik šancí. Pojman z malého vápna neuspěl, Hanus po standardce a teči orazítkoval břevno. Novotný trefil po závaru přímo prostředek branky, a aby toho nebylo málo, Hanusův trestňák vytěsnil brankář na tyč.
V poslední nastavené minutě jsme zkusili vrhnout vše na jednu kartu. Kadlec nakopl míč do vápna, kde jsme prohráli souboj a domácí šli z půlky sami na brankáře." popsal utkání trenér David Kavka.

"Dnes rozhodovaly maličkosti, ve kterých byli lepší domácí. Ti nám také ukázali, že je potřeba přitvrdit v osobních soubojích. Škoda, že jsme nebyli více hladový ve vápně, šance tam byly. Nicméně kluky pochválím za předvedenou hru na špatném travnatém hřišti." shrnul utkání trenér Pavel Benda.

 
Související
Aktuálně

David Oulehla: Mužstvo po celé utkání pracovalo a dřelo

Pamětníci loňského zápasu v Drnovicích po první půli jistě zpozorněli. I před rokem v květnu Vysočina nad Vyškovem vedla po první půli 0:1 díky brance Araujo-Wilsona, ovšem ve druhém dějství domácí dokázali skóre otočit. Nyní si však na jihlavské defenzívě vylámali zuby! Kouč David Oulehla měl po utkání důvody ke spokojenosti. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Odehráno v 17:00
MFK Vyškov
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu