Brno BBrno B
9.kolo, neděle 1.10.2023, 13:15
1:2
(1:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Branky: 42. Křivánek - 84. Maděra, 89. Liška
    ŽK: 85. Pojman
    Diváci: 60
FC Vysočina B: Kadlec - Urbánek, Říha, Hanus, Mastný (46. Maděra) - Novotný, Liška - Kasáček, Tomek, Krahula (46. Boháček) - Pelikán (72. Pojman)
 

Komentář

"První říjnový den jsme zavítali do Tišnova, azylu mládeže brněnské Zbrojovky. Od prvních minut jsme na soupeře nastoupili ve vysokém tempu a úspěšně odebírali míče. Zaskočenému Brnu se nedařila kombinace a my jsme si nátlakovou hrou vytvořili několik slibných šancí. Na nerovném terénu jsme těsně před koncem první půle inkasovali smolný gól. Po rychlém přenesení hry jsme nestačili dostoupit, krajní hráč si navedl balón na hranici šestnácky a na dvakrát tečovaný míč skončil v brance. Ve druhém poločase jsme aktivitu stupňovali a zaslouženě se nám podařilo utkání otočit. Deset minut před koncem jsme využili standardní situaci, kdy po sérii tří dorážek skončil míč těsně za brankovou čárou. Tento gól posvětil i systém VAR. :) Následné vyloučení jednoho z Brňanů nám dodalo klid na závěrečný úder. Po dobré kombinaci a nákopu směrem k domácí brance jsme lobem hlavou překvapili brankáře a propukla zasloužená radost. 
Za dnešní utkání kluci zaslouží velké díky a odměnou je sladké vítězství. Fotbal, který jsme dnes předvedli, bavil všechny přítomné a přesně tímto stylem, který trénujeme a neustále si opakujeme, se chceme prezentovat." radostně, ale s pokorou shrnul utkání trenér David Kavka.

 
Související
Aktuálně

U17: Výhra nad Frýdkem-Místkem!

Mladší dorost dokázal otočit nepříznivý výsledek z prvního poločasu a porazil předposlední Frýdek-Místek 5:3 (2:3). V prvním poločase dvakrát skóroval Matyáš Vopršal a v druhém zavelel k obratu prvně v 49. minutě Patrik Tlačbaba, ke kterému se poté přidal v 69. minutě Tomáš Sklenář a konečný výsledek zápasu završil v 78. minutě David Novotný.... Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 17:00
MFK Vyškov
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu