ZnojmoZnojmo
13.kolo, pátek 27.10.2023, 12:45
2:1
(2:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Branky: 17. Peca, 44. Matajs - 60. Tlačbaba
    ŽK: 57. Pospíchal
      ČK: 70. Hanus
      Diváci: 40
FC Vysočina B: Hruša - Urbánek, Říha, Maděra (46. Pospíchal), Tlačbaba - Tomek, Hanus - Pelikán (57. Boháček), Liška, Pojman (46. Kasáček) - Krahula (46. Pokorný)
 

Komentář

„Podzimní prázdniny jsme využili k mistrovskému utkání ve Znojmě. Bohužel výsledek ani předvedená hra páteční den nezpříjemnila. V úvodu jsme si vytvořili dvě dobré šance, avšak zůstaly nevyužity. Následně utkání na hodinu a půl přerušilo nepříjemné zranění domácího brankáře, přejeme brzké uzdravení. Domácí poté do utkání vlítli a po našem zaspání šli do vedení. Nám scházel pohyb, na nerovném terénu vázla kombinace a celkový obraz hry nebyl hodný našim kvalitám. Ještě do poločasu znovu udeřili domácí a odskočili na rozdíl dvou branek. Diametrálně jiný byl druhý poločas, kdy jsme šáhli do středové formace a rázem jsme diktovali tempo hry. Půlhodinu před koncem se nám podařilo z odraženého míče uklidit balón hezky k tyči. Následný tlak střídala šance za šancí, ale znojemský brankář byl pozorný. Hosté se na naší polovině objevili snad jednou a hned z toho byla červená karta. Chybná rozehrávka a následné zatažení znamenalo odchod do sprch. I přes početní nevýhodu jsme soupeře zmáčkli, ale ani do odkryté branky jsme míč nedokázali dostat. Domácí po heroickém výkonu tak zapisují do tabulky tři body.
Soupeře jsme vlastní nedůsledností v prvním poločase posadili do sedla a poté už marně dotahovali. Musíme zapracovat na koncovce. Hrozně se na góly nadřeme, určitě jsme měli více šancí než domácí," okomentoval utkání trenér Kavka.
 
Související
Aktuálně

FC Vysočina veze velmi cenné vítězství z půdy Vyškova!

Je to tam! Příkladně bojující a precizně bránící tým FC Vysočina vydřel první jarní výhru na půdě soupeřů! Tři body veze překvapivě z půdy 2. celku tabulky Vyškova! Velmi cenné vítězství zajistila trefa Justina Araujo-Wilson z 15. minuty po předchozí práci mladíků Křehlíka, Šancla a Fraňka - 0:1 (0:1)! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Odehráno v 17:00
MFK Vyškov
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu