ProstějovProstějov
15.kolo, sobota 11.11.2023, 12:45
9:2
(4:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Branky: 1.,49. Závodský, 9.,59.,77. Palčo, 28.,57. Struhár, 32. Sláma, 53. Molík - 68. Pokorný, 81. Boháček
    ŽK: 42. Pelikán, 48. Krahula
    Diváci: 30
FC Vysočina B: Hruša - Maděra, Říha, Hanus (46. Boháček) - Urbánek, Liška, Pospíchal, Tlačbaba - Pelikán (55. Pojman), Tomek (73. Široký), Krahula (55. Pokorný)
 

Komentář

„Nepovedeným zápasem jsme udělali tečku za podzimní sezónou mistrovských utkání. Absolutně jsme zaspali začátek utkání a silově vyspělý soupeř nás od prvních minut školil. První půlka byla jasně v režii domácích a skóre na tabuli nevěstilo nic dobrého. Do druhé poloviny jsme změnili rozestavení, ale hrubými chybami soupeř jednoduše navyšoval výsledek. Nutno podotknout, že do čeho domácí takzvaně kopli, to tam spadlo. V závěrečných dvaceti minutách jsme přeci jen trošku zahrozili a podařilo se nám alespoň vstřelit dvě branky. 
Dnes jako bychom zapomněli hrát fotbal. Nic se nám nedařilo, špatně jsme se pohybovali, vázla komunikace. Na toto utkání musíme rychle zapomenout. Kluci mají nyní po náročném programu týdenní volno a poté trénujeme dále - čeká nás Marečkův memoriál, kdy zajíždíme na venkovní půdu do Hradce Králové, do Vítkovic a rok 2023 uzavřeme v Teplicích," okomentoval utkání trenér Benda.
 
Související
Aktuálně

David Oulehla: Mužstvo po celé utkání pracovalo a dřelo

Pamětníci loňského zápasu v Drnovicích po první půli jistě zpozorněli. I před rokem v květnu Vysočina nad Vyškovem vedla po první půli 0:1 díky brance Araujo-Wilsona, ovšem ve druhém dějství domácí dokázali skóre otočit. Nyní si však na jihlavské defenzívě vylámali zuby! Kouč David Oulehla měl po utkání důvody ke spokojenosti. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu