FC VysočinaFC Vysočina
1.kolo, středa 23.8.2023, 17:00, Jiráskova
8:1
(4:1)
Frýdek-MístekFrýdek-Místek
 
Branky: 56., 57. Ritter, 15. Pokorný, 15. Kaplan, 20. Paštyka, 25. Procházka Š., 54. Sláma, 60. Bubík - 3. Strakoš
Diváci: 60
FC Vysočina: Ryška (60. Palán) - Pokorný (60. Paseka), Vodička, Tlačbaba, Paštyka (47. Novák) - Březina (60. Marushchak), Jančok (C), Topolovský - Procházka Š.(40. Sláma), Kaplan (40. Ritter), Bubík (60. Matula)
 

Komentář

"Hned na začátku utkání jsme udělali chybu, kterou soupeř potrestal. Bylo důležité, že nás obdržená branka nerozhodila a postupně jsme začali hostující tým přehrávat. Vstřelili jsme dvě slepené branky, v teplém počasí jsme drželi mnohem více míč a soupeř se nebyl schopný dostat na útočnou polovinu. Do poločasu jsme skórovali ještě dvakrát a několik šancí ještě "zahodili". V druhém poločase nastavený trend pokračoval do 60. minuty. Poté jsme přestali být kompaktní, zbytečně jsme ztráceli míče a hosté se dostávali do náznaků šancí, které jsme většinou zblokovali či na poslední chvíli přerušili. Výsledek je zasloužený, odpovídal dění na hřišti. Je co zlepšovat, odehráli jsme však slušný zápas," řekl k utkání trenér Jonatan Hána.
 
Související
Aktuálně

David Oulehla: Mužstvo po celé utkání pracovalo a dřelo

Pamětníci loňského zápasu v Drnovicích po první půli jistě zpozorněli. I před rokem v květnu Vysočina nad Vyškovem vedla po první půli 0:1 díky brance Araujo-Wilsona, ovšem ve druhém dějství domácí dokázali skóre otočit. Nyní si však na jihlavské defenzívě vylámali zuby! Kouč David Oulehla měl po utkání důvody ke spokojenosti. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu