FC Vysočina BFC Vysočina B
26.kolo, neděle 19.5.2024, 10:30
3:2
(0:2)
LíšeňLíšeň
 
Branky: 53. Rais, 73. Půža, 77. Veselý (PK) - 26. Naprelac, 39. Crha
Diváci: 55
FC Vysočina B: Nevěčný - Půža (85. Raitmajer), Lovětínský, Šlechta, Hájek - Veselý, Puzrla - Seknička (65. Čejka), Pivnička (89. Červený), Ficek (85. Šerý) - Rais (89. Torner).
Líšeň: Sláma - Aniol (45. Pavlinec), Hanák, Rolinek, Štoss A. (Kerankov) - Štoss S. - Crha (45. Janík), Odehnal (61. Schallenberger), Knos, Naprelac - Janeček.
Stanice TV prenosu: https://youtu.be/XyweOOXQ0Kg
 

Komentář

"První šanci utkání ve 13. minutě Pivnička neproměnil. Určitě by se zápas vyvíjel jinak, kdybychom šli do vedení. Následně nás dvakrát podržel Nevěčný. I tak šla do vedení Líšeň, která využila naší zbytečné a jednoduché ztráty na naší pravé straně. Do poločasu jsme inkasovali ještě jednou a nevypadalo to s námi vůbec dobře. Líšeň byla rychlejší, a to nejen v pohybu, ale i v kombinacích a dělala nám obrovské problémy. Do druhé půle jsme vstoupili lépe a díky Raisově pohotové dorážce jsme stav snížili. I v dalších minutách jsme hráli více na soupeřově polovině a Líšeň do ničeho nepouštěli. V 72. minutě se z přímého kopu nádherně trefil Půža. Tato vyrovnávací branka nám vlila do žil čerstvou krev a za čtyři minuty skóre otočil z pokutového kopu Veselý. Do konce utkání jsme si výhru zkušeně pohlídali. Dnes si kluci šli za výhrou. Neodradil je nepříznivý poločasový výsledek a prokázali tak svoji sílu!" řekl k utkání hlavní trenér Kamil Průša.
 
Související
Aktuálně

Kádr FC Vysočina na startu léta čítá přes 30 fotbalistů

Široký kádr fotbalistů FC Vysočina se dnes sešel na startu letní přípravy. Kouč David Oulehla spolu se svým realizačním týmem přivítal 24 hráčů do pole a čtveřici gólmanů. Další fotbalisté se připojí později, ovšem registrujeme i jednu citelnou absenci a též trenérskou změnu. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu