FC Vysočina BFC Vysočina B
28.kolo, neděle 2.6.2024, 10:30
1:0
(0:0)
ZnojmoZnojmo
 
Branky: 90.+3 Novák
Diváci: 70
FC Vysočina B: Nevěčný - Šerý (76. Torner), Lovětínský, Novák, Čejka - Ficek, Puzrla - Šubert, Pivnička, Kryštof (65. Holec) - Rais (65. Palán).
Znojmo: Ryšavý - Bernát (90. Brzobohatý), Drozd, Čížek (c), V. Koukal - Kosmák (42. Žižka), Řepa, Durda, Šuba, Prycl - F. Štěpánek.
Stanice TV prenosu: https://youtu.be/py1ranThu1M
 

Komentář

"Věděli jsme, že je Znojmo velmi dobře organizovaný tým, který je fyzicky vyspělý a že těží ze svých rychlých protiútoků a standardních situací. Vše se do puntíku prokázalo i na našem hřišti. Zápas, který skončil tím nejtěsnějším rozdílem, byl oboustranně bohatý na šance. Znojmo jich mělo možná i více než my. Naštěstí jsme neinkasovali ani z té nejvyloženější šance. Naopak se konečně štěstí přiklonilo k nám a my po našem stupňovaném tlaku vstřelili vítěznou branku až z poslední možné střely. Naši radost nám trošku sebralo vítězství Prostějova s Opavou, ale i tak můžeme být rádi, že stále žijeme. Když dokázal Opavu porazit Prostějov, tak to chceme zvládnout v posledním zápase také. Nemáme však nic ve svých rukou, jsme odkázáni na výsledky ostatních zápasů. Ale tím se nesmíme zaobírat. Budeme se soustředit sami na sebe. Poskládáme a připravíme na příští sobotu takový tým, který z Opavy přiveze tři body!" řekl k důležitému utkání hlavní trenér Kamil Průša
 
Související
Aktuálně

Kádr FC Vysočina na startu léta čítá přes 30 fotbalistů

Široký kádr fotbalistů FC Vysočina se dnes sešel na startu letní přípravy. Kouč David Oulehla spolu se svým realizačním týmem přivítal 24 hráčů do pole a čtveřici gólmanů. Další fotbalisté se připojí později, ovšem registrujeme i jednu citelnou absenci a též trenérskou změnu. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu