OpavaOpava
29.kolo, sobota 8.6.2024, 11:00
1:1
(0:1)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Branky: 51. Pecník - 38. Stoček
Diváci: 100
Opava: Kramář - Hendrych Vít (55. Dědík), Hejhal, Wehowvský, Endrych - Šrek, Baar, Hendrych Kryštof - Pecník (63. Kokeš), Pawlik, Strnadel (81. Prochászka).
FC Vysočina B: Nevěčný - Čejka (81. Torner), Haala, Novák, Matoušek - Veselý (81. Šlechta), Ficek - Půža, Stoček (89. Lovětínský), Bouchner - Šubert (73. Rais).
Stanice TV prenosu: https://youtu.be/q6f-9X5nzfk
 

Komentář

"Na půdě vedoucí Opavy jsme museli získat tři body. Náš posílený tým od počátku zápasu poznal, že to nebude vůbec jednoduché. Hned v první minutě jsme měli jasnou šanci v níž Stoček hlavou bohužel přestřelil. Následně si vytvořili domácí několik příležitostí, ve kterých nás většinou podržel Nevěčný. Ve 38. minutě se nám podařila kombinace na jejímž konci stál Stoček, který nás pohotovou střelou poslal do vedení. Nástup do druhé půle se více vydařil Opavě, která v 51. minutě skóre srovnala. Do konce zápasu mohly oba týmy strhnout vedení na svoji stranu. Naši asi největší šanci měl na hlavě Bouchner. Když v 83. minutě tentýž hráč vstřelil branku, tak zvedl praporek AR1 p. Broskevič. V samém závěru chyběli centimetry k zakončení Haaly a Lovětínského. Uhráli jsme tedy pouze bod, který nám na záchranu soutěže asi stačit nebude. Za dnešní výkon mohu naše hráče jen a jen pochválit. Dřeli, snažili a předvedli kvalitní výkon, za který se nemusí stydět! V jarní části soutěže jsme uhráli dvacet bodů, z patnácti zápasů jsme pouze třikrát prohráli. Soutěž jsme měli lépe zvládnout v podzimní části. Z jarních bojů se nakonec ukázal zlomový předehrávaný zápas doma s Prostějovem. Ten jsme měli zvládnout vyhrát a ne pouze remizovat. Moc mě to mrzí, jsme velmi smutní..." řekl zklesle hlavní trenér Kamil Průša
 
Související
Aktuálně

Kádr FC Vysočina na startu léta čítá přes 30 fotbalistů

Široký kádr fotbalistů FC Vysočina se dnes sešel na startu letní přípravy. Kouč David Oulehla spolu se svým realizačním týmem přivítal 24 hráčů do pole a čtveřici gólmanů. Další fotbalisté se připojí později, ovšem registrujeme i jednu citelnou absenci a též trenérskou změnu. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu