FC Vysočina BFC Vysočina B
26.kolo, neděle 19.5.2024, 12:45
2:4
(1:1)
LíšeňLíšeň
 
Branky: 18. Zvolánek, 72. Pokorný - 22., 53. Jandl, 66., 89. Drábek
    ŽK: 79. Krahula, 79. Liška
    Diváci: 50
FC Vysočina B: Krčál - Pelikán (72. Krahula), Říha, Maděra, Urbánek - Ritter, Novotný (60. Pospíchal), Liška - Boháček (45. Tomek), Kasáček (45. Pokorný), Zvolánek (55. Pojman)
 

Komentář

"Doslova na horké půdě jsme především z důvodu vysoké teploty a umělého povrchu přivítali SK Líšeň. Začátek utkání byl z naší strany více než povedený. Slibně rozjeté akce jsme bohužel nedokázali přetavit v nějakou větší šanci a krásná střela skončila na tyči. Do vedení jsme se dostali ukrytou střelou, na kterou brankář hostí nemohl reagovat. O chvíli později skončil míč po naší individuální akci kousek vedle branky. Soupeř skóre dorovnal po vyhraném souboji na hranici šestnácky a krásnou střelou do horní poloviny brány. Těsně před poločasem jsme trestuhodně nedokázali z malého vápna dostat balón do sítě. Druhý poločas, podobná šance a opět zkrat v zakončení. Zákonitě přišel trest a to po rohovém kopu, kdy hráč osamoceně hlavičkoval. Soupeř odskočil na rozdíl dvou branek díky úniku ze strany, následnému centru a pohodlnému zakončení. Jiskru na bodový zisk nám vykřesal centr na zadní tyč, sklepnutí hlavou před bránu a dorážka do odkryté klece. Do poslední chvíle živil naše naděje vynikající gólman, který zlikvidoval opravdu čtyři tutové příležitosti. Šanci na vyrovnání již Líšeň nedovolila a sama v poslední minutě rozhodla utkání kontrem na osamoceného brankáře. 
Dnes tomu chyběl z naší strany takový náboj, větší klid na míči a hlavně kvalita v koncovce. Zahodili jsme dvě až tři jasné šance, toho soupeř využil a dostal se do vedení. Následně nás ve druhé půlce Líšeň přehrávala a pouze díky skvělému brankáři jsme mohli pomýšlet alespoň na bod. Ten jsme si ale dnes stejně nezasloužili a nezbývá než pogratulovat soupeři," hořce hodnotil utkání trenér Pavel Benda.
 
Související
Aktuálně

Kádr FC Vysočina na startu léta čítá přes 30 fotbalistů

Široký kádr fotbalistů FC Vysočina se dnes sešel na startu letní přípravy. Kouč David Oulehla spolu se svým realizačním týmem přivítal 24 hráčů do pole a čtveřici gólmanů. Další fotbalisté se připojí později, ovšem registrujeme i jednu citelnou absenci a též trenérskou změnu. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu