Olomouc BOlomouc B
27.kolo, neděle 26.5.2024, 12:45
5:2
(2:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Branky: 2. Kaštyl, 15. Hilbert, 49. Horák, 54. Synevych, 81. Pšenica - 53., 64. Ženíšek
    ŽK: 43. Krahula
    Diváci: 40
FC Vysočina B: Pavlík - Pelikán, Říha, Hanus, Urbánek - Liška, Ritter, Novotný - Boháček (45. Ženíšek), Pokorný (62. Březina), Krahula (45. Pospíchal)
 

Komentář

"Utkání dvou rozdílných poločasů a pětice víceméně darovaných branek, to jsou hlavní aspekty nedělního utkání se Sigmou Olomouc. Než jsme se stačili po úvodním hvizdu rozkoukat, míč už byl v síti. Nepovedený rohový kop na přední tyči tečovali domácí do branky. Kombinačně vyspělý soupeř držel balon a utahoval šroubky na naší polovině. Po jednom z centrů do našeho vápna jsme odkopem (čti nepovedeným) našli volného protihráče a ten mohl pohodlně zakončit. S odhodláním diametrálně zvýšit naší aktivitu a zpřesnit kombinaci jsme vyběhli do druhé poloviny, ale hned po dvou minutách svítilo na ukazateli 3:0. Vyražená střela před sebe, další ze série nepovedených odkopů a snadné zakončení. Náš zlepšený pohyb znamenal snížení. Po individuální akci přes polovinu hřiště zakončoval následně volný hráč hezky k tyči. Možnou zápletku utnuli domácí již v samotném zárodku. Střela zpoza hráče z ničeho nic skončila v bráně. Odpověď z naší strany byla také rychlá, průnik ze strany a předložený míč na hranici penalty jsme uklidili pohodlně do sítě. Slabší chvilku si poté vybral domácí brankář, podběhl jasný balón, ale možnost lehce skórovat nebyla využita. A tak závěrečnou tečku dali olomoučtí z penalty. Ve vápně se po střele udála tzv. hokejová trma-vrma, kam náš hráč přijel na saních a fauloval. 
Dnes jsme nešli na doraz. První poločas byl opravdu velice špatný, následná poločasová důrazná domluva vlila hráčům trošku šťávy do žil a podařilo se nám dvě branky vstřelit, dvě zahodit a celkový výkon v druhém dějství se alespoň přiblížil tomu, jak se prezentujeme celé jaro. Dobrý pohyb, kvalita přihrávek, týmová spolupráce. Je škoda, že jsme dnes takto nehráli od začátku," neskrýval zklamání trenér Pavel Benda.
 
Související
Aktuálně

Kádr FC Vysočina na startu léta čítá přes 30 fotbalistů

Široký kádr fotbalistů FC Vysočina se dnes sešel na startu letní přípravy. Kouč David Oulehla spolu se svým realizačním týmem přivítal 24 hráčů do pole a čtveřici gólmanů. Další fotbalisté se připojí později, ovšem registrujeme i jednu citelnou absenci a též trenérskou změnu. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu