FC Vysočina BFC Vysočina B
30.kolo, středa 8.5.2024, 13:15
3:4
(3:3)
ProstějovProstějov
 
Branky: 12. Liška, 17. vlastní, 39. Ritter - 21. Ondris, 26. Koláček, 31. Palčo, 89. Janošík
    ŽK: 73. Maděra, 90. Pokorný
    Diváci: 50
FC Vysočina B: Kadlec - Pojman (71. Maděra), Říha, Hanus, Urbánek (86. Zvolánek) - Novotný, Liška, Ritter - Boháček (62. Pokorný), Tomek, Kasáček (62. Pelikán)
 

Komentář

"Brankové hody, kvalitní výkon s nešťastným koncem a postup Realu Madrid v Lize mistrů, to vše nám nabídl středeční sváteční den. Soupeř nám od úvodních minut ukázal, že nás nečeká procházka růžovou zahradou. Urostlý a silově vybavený útočný trojzubec hostí se pokoušel rozbít naší pozornou obranu. Jako první jsme ale udeřili my a to krásnou střelou ze střední vzdálenosti. Přímý kop se otřel o tyčku a skončil v síti. O chvílí později bylo ještě veseleji. Hlavou prodloužený balon jsme z krajního prostoru nastřelili před bránu, kde si ho obránce srazil za brankovou čáru. Prostějov spoléhal na standardní situace a v rozmezí pěti minut využil dvakrát rohový kop. Osamocený hráč vždy hlavičkoval z malého vápna a skóroval. Obrat se dokonal po naší nedůslednosti a nezajištěním v obranné řadě, kdy sám postupující hráč trefil růžek branky. Bláznivý poločas jsme zakončili hezkou individuální akcí a následnou penaltou, která byla bezpečně proměněna. Ve druhém poločase se hra zklidnila a hostující tým si vytvořil dvě veliké šance, které byly bravurně zneškodněny. Rozzuzlení přinesla až devadesátá minuta. Vybojovaný balón si hráč navedl k hranici velkého vápna a skrz našeho obránce uklidil míč k tyči. Nám se těsně před závěrečným hvizdem podařilo vyrovnat, ale radost zhatil údajný milimetrový ofsajd. VAR k dispozici bohužel nebyl. 
"Výborné utkání pro diváka, ale i pro nás trenéry. Kluci svou chytrostí a šikovností sehráli vyrovnanou partii s velice fyzicky vyspělým protivníkem. První poločas jsme dominovali a byli lepším týmem, nicméně hosté nás trestali z rohových kopů. Druhou půli byl soupeř nebezpečnější a vytvořil si pár šancí, které jsme zneškodnili. My jsme dobře kombinovali, ale šanci si vytvořili až v závěru. Utkání by slušela remíza," pochválil své svěřence trenér Pavel Benda.
 
Související
Aktuálně

David Oulehla: Naše situace je na velké zamyšlení a důkladné vyhodnocení

Kouč David Oulehla chtěl domácí výhrou nad svým bývalým týmem – Viktorií Žižkov – ztvrdit záchranu FC Vysočina ve II. lize. Po nevydařeném výkonu musel za setrvání v soutěži děkovat jinému klubu, v němž v minulosti působil – Varnsdorfu. Co z jeho úst zaznělo na pozápasové tiskovce? Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu