VítkoviceVítkovice
6.kolo, sobota 7.9.2024, 10:00, Markvartovice
4:3
(3:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
10. Pokorný, 66. Březina, 74. vlastní
Diváci: 20
FC Vysočina: Brodina - Procházka (41. Paštyka), Tlačbaba (51.Němec), Gebauer, Topolovský (41. Vodička) - Horníček (51. Ritter), Jančok (56. Kružík), Březina - Bubík (56. Matula), Kaplan, Pokorný (64. Sláma)
 

Komentář

"Opět nás ve venkovním zápase "srazil" začátek utkání. V rozcvičce byli kluci energičtí a zároveň klidní na míči. Přijde zápas, v 7. minutě udělá individuální chybu brankář. Za dvě minuty vyvážíme míč, dojde ke ztrátě, nákopu, prohranému souboji a rázem je skóre 2:0. O dalších 5 minut později opět řetězec chyb. Nesmyslný roh, nedůrazný odkop a slabá střela, která končí v síti. Postupně jsme soupeře svírali, ten však dobře bránil, odkopával, zdržoval a utkání vyhrál. Ať si každý hraje fotbal jaký chce, a na který má hráče. Co mi ale vadí je chování trenérů. To jsem dlouho nezažil. Neustálé komentáře výroků rozhodčích, sprosté nadávání, zdržování, atd. Každý chce vyhrávat, ale za každou cenu? Přes to všechno však domácím gratuluji k vítězství. My můžeme být naštvaní sami na sebe. Někteří hráči odehráli zápas pod hranici svých možností, soupeře podcenili" řekl k utkání trenér Jonatan Hána.
 
Související
Aktuálně

Stopa zástupců FC Vysočina v uplynulém reprezentačním období

Zástupci FC Vysočina v uplynulém týdnu absolvovali soustředění a přípravné duely v rámci jednotlivých výběrů českých mládežnických reprezentací. Jak si v nich vedli středopolař Filip Šancl, gólman Matyáš Trešl, útočník Šimon Krahula, obránce Šimon Pospíšil a záložník Adam Hink? Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu