před 2 dny, Redakce

Dlouhou zápasovou pauzu vyplnila vítězná příprava proti Prostějovu

Dlouhou zápasovou pauzu vyplnila vítězná příprava proti ProstějovuFC Vysočina vyplnil velmi dlouhou pauzu bez ligového utkání přípravným duelem proti druholigovému rivalovi – 1.SK Prostějov. Na jihlavském trávníku se lépe vedlo domácímu výběru, který v obou poločasech nasadil dvě odlišné jedenáctky a zvítězil 2:0 (2:0). Branky v prvním dějství z rychlých kontrů stříleli Jakub Selnar a Filip Šancl.

 
FC VysočinaFC Vysočina
přát., středa 18.9.2024, 11:30, Jiráskova
2:0
(2:0)
ProstějovProstějov
 

Góly: 19. Selnar, 27. Šancl
Diváci: 40
FC Vysočina: 1. půle: Jágrik – Chytrý, Štětka, Beneš, Farka – Pešek, Čermák - Šancl, Lacko, Selnar - Křivánek. 2. půle: Soukup – Haala, Sládek, Boussou, Hošek - Sadiq, Labaran – Křehlík, Franěk, Záhradnik - Smutný.
Prostějov: Vejmola - Látal, Šindelář, Kauan, Zapletal, Hrdlička, Habusta, Slaměna, Koudelka, Vybíral , Jedlička. Střídali: Neuman, Lahodný, Matocha, Bartolomeu, Lehovec, Lima, Trunda, Vágner.
 

Komentář

První zápas v dresu FC Vysočina si odbyli zkušený stoper Vít Beneš, stejně tak i nové trenérské duo Marek Jarolím a jeho asistent Pavel Němec. Po zranění se na trávníku v zápasové zátěži představil levý bek Dominik Farka.

Hanáci pod vedením exjihlavského trenéra Radima Kučery vystřídali 19 fotbalistů a v ofenzivně laděném utkání též nebyli bez gólových příležitostí. Ve všech však selhali nebo nevyzráli na brankáře Jágrika či Soukupa.


Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

U19: První body do tabulky!

Jihlavský starší dorost poprvé v sezóně dokázal bodovat a doma uhájil nejtěsnější možnou výhru 1:0 (1:0) s pražskou Duklou. Ve 28. minutě musel předčasně do sprch hostující stoper, na což Vysočina ihned minutu poté dokázala reagovat, kdy se trefil Daniel Bouchner. Jihlavští po zbytek zápasu dokázali ustrážit svatyni Matyáše Trešla a připisujou si... Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu