Bohemians 1905Bohemians 1905
přát., pátek 15.5.2020, 11:00
4:1
(2:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 25. Pulkrab, 27. Vacek, 47. Květ, 75. Levin (pen.) – 34. Novotný
Diváci: 0
Bohemians 1905: Le Giang - Bartek, Köstl, Bederka, Schumacher - Vacek, Levin - Hronek, Květ - Pulkrab (59. Keita), Vodháněl (59. Novák).
FC Vysočina: Vejmola – Křišťál, Tlustý (55. Serafimov), Šimko, Novotný – Ritter, Lacko – Mikuš (55. Křivánek), Smejkal, Zoubele – Koubek.
 

Komentář

Klokany vedl exjihlavský kouč Luděk Klusáček, který do prvního utkání nasadil hned trojici bývalých hráčů FC Vysočina – Schumachera, Levina a Hronka. Naopak v úvodní jedenáctce FCV na hrotu nescházel host z Bohemians – Koubek.

A byl to právě tento mladý útočník, který měl ve 12. minutě první velkou šanci utkání. Dostal se do vápna, ale svoji střelu poslal nad břevno. Domácí po úvodní čtvrthodině převzali otěže utkání. V 17. minutě si Vejmola se střelou Vodháněla poradil, ale ve 25. minutě jej už překonal Pulkrab – 1:0. Za pouhé dvě minuty už to bylo 2:0, když se prosadil zkušený Vacek. Hosté na rozdíl jedné branky snížil v 34. minutě, kdy byl Le Giang krátký na střelu Novotného – 2:1.

Snahu Vysočiny hned zkraje druhého poločasu otupila parádní branka Květa, který se blýskl lobem přes brankáře Vejmolu – 3:1. Hosté nepolevovali v aktivitě a snaze o korekci stavu, ale jejich koncovka nevykazovala zlepšení oproti úternímu duelu na Strahově. A tak další branku a potrestání jihlavských chyb přidali Klokani. V 75. minutě penaltu proměnil exjihlavský středopolař Levin – 4:1, čímž stanovil konečné skóre přípravného duelu.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu