FC VysočinaFC Vysočina
9.kolo, sobota 8.6.2024, 12:30, Jiráskova, hlavní stadion
8:1
(7:0)
OlomoucOlomouc
 
Branky: 18., 27., 34. Kaplan, 38., 39., 64. Pokorný, 15., 21. Jančok
Diváci: 50
FC Vysočina: Ryška - Sláma (46. Procházka D.), Topolovský, Gebauer (72. Tlačbaba), Tlačbaba (41. Vodička) - Horníček (64. Březina), Jančok (41. Ritter), Březina (41. Kružík) - Bubík (41. Matula) - Kaplan (75. Sláma), Pokorný (64. Bubík)
 

Komentář

"Odehráli jsme nejlepší poločas sezóny, kdy jsme soupeře jasně přehráli a vsítili neuvěřitelných 7 branek. Většina branek padla po kolmých přihrávkách spojených s dobrým náběhem. Do druhého poločasu jsme udělali pět změn. Ve 48. minutě jsme však obdrželi červenou kartu po faulu na samostatně unikajícího hráče hostí. Ráz zápasu se změnil a David Ryška chytil několik šancí hostí. Zůstali jsme však aktivní a sami si vytvořili také několik příležitostí. Výsledek 8:1 odpovídá dění na hřišti a kluky musíme pochválit za výborný výkon", řekl k utkání trenér Jonatan Hána.
 
Související
Aktuálně

Ivan Čermák: V týmu nám zatím schází rozdíloví hráči

V nejvyšší dorostenecké soutěži nepůsobili pouze starší dorostenci, ale též jejich mladší kolegové v kategorii U17. Ti do zápasů samozřejmě nastupovali bez sestupového tlaku, přesto není bez zajímavosti, že pod sebou v konečné tabulce nechali dva týmy. Získali však pouze 19 bodů. Jak sezónu mezi elitou hodnotí trenér mužstva Ivan Čermák? Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu