28.07.2024, David Kavka

U17: V přípravě zatím neporaženi

U17: V přípravě zatím neporaženiJihlavský mladší dorost dokázal i v druhém přípravném zápase zvítězit nad Táborskem 1:4 (0:1) a zůstává tak zatím neporažen. V prvním poločase byl jediným střelcem jihlavských Vojtěch Boháček a v druhém dějství se k němu přidali David Pospíchal, Matyáš Tomek a Milan Urbánek.

 
TáborskoTáborsko
přát., sobota 27.7.2024, 12:00
1:4
(0:1)
FC Vysočina U17FC Vysočina U17
 
Branky: 58. Janouch - 35. Boháček, 67. Pospíchal, 75. Tomek, 80. Urbánek
Diváci: 20
FC Vysočina U17: Kadlec - Urbánek (45. Pojman), Hnízdil (45. Říha), (60. Urbánek), Tlačbaba, Maděra (45. Zvolánek), (55. Boháček) - Ritter, Pospíchal, Novotný - Boháček (45. Krahula), Pokorný (45. Tomek), Moravec (45. Liška)
 

Komentář

"Další prověrka nás čekala v hezkém areálu Soukeník, kde sídlí akademie FC Táborsko. Ve spalujícím horku jsme dominovali na míči, ale blíž než na 30 m od domácí branky jsme se nedostali. Chyběla větší kreativita, jak se dostat do vápna domácích. Jediná střela na bránu a také jediný zásah v prvním poločase se nám podařil z krajního prostoru. Přízemní centr se několikrát odrazil až k volnému hráči a ten placírkou uklízel. Po změně stran jsme nezachytili na půlce náběh útočníka a ten postupoval sám na brankáře - srovnáno. Následující minuty nabídly z naší strany již pohlednější fotbal podpořený dobrou kombinací a několik slibných šancí. Do vedení nás dostala individuální akce ze strany, kde míč putoval ještě na osamoceného hráče vně šestnáctky a ten futsalově bodlem skóroval. Navýšení výsledku proběhlo po skryté střele skrz obránce a rychlé reakci útočníka, který dorazil. Poslední desetiminutovka se odehrávala v již pomalém tempu a závěrečnou tečku jsme uštědřili soupeři po krásném centru a pohotovém zavření na zadní tyči. 
Dnes jsme protočili všech 17 hráčů a pomalu začneme krystalizovat optimální sestavu, kde nám navíc chybí ještě dva zranění hráči. Dnešní utkání nám ukázalo, kdo je jak ochotný pracovat pro tým i v nepříjemném horkém počasí. Výsledek si ceníme, ale předvedená hra postrádala úroveň naší kvality, kterou jistě máme, ale dnes jsme nebyli schopni ji prokázat, hlavně z důvodu špatného pohybu bez míče." dodal nespokojený trenér Pavel Benda.
 
Související
Aktuálně

Vybojuje FCV s řadou exslavistů první venkovní výhru na juniorce Slavie?

Pražský fotbalový stadion Radotín bude v neděli 29. září hostit pikantní utkání 11. kola Chance Národní Ligy, v němž juniorka Slavie Praha přivítá FC Vysočina. Proti sešívaným mladíkům se od 10:15 hodin postaví jihlavský tým s celou řadou bývalých slávistů na trávníku či na lavičce. A bude mít jasný cíl – dovézt body! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu