FC Vysočina U17FC Vysočina U17
přát., středa 31.7.2024, 11:00
5:3
(2:2)
TrnavaTrnava
 
Branky: 13. Tomek, 35., 50., 60. Krahula, 89. Boháček - 14. Maťo, 24. Čičmanec, 87. Polťák
Diváci: 30
FC Vysočina U17: Kadlec - Urbánek (75. Kasáček), Hnízdil, Tlačbaba (75. Maděra), Pelikán (45. Pojman) - Novotný, Ritter (75. Říha), Pospíchal (45. Boháček) - Liška, Tomek (75. Zvolánek), Krahula (75. Pokorný)
 

Komentář

"Parádní reklama na fotbal se odehrála v areálu Na Stoupách. Vysoké tempo, hromada branek, individuální výkony. Od začátku nás soupeř překvapil vířivým pohybem a díky naší nekomunikaci jsme nestíhali slovenské bratry dostupovat. Líbivé kombinace vyústily v první trefu, která ale nebyla pro offside uznána. Následně se potvrdilo pravidlo nedáš - dostaneš. Perfektní zákrok gólmana na brankové čáře podpořený dlouhým výkopem na našeho útočníka, který po ostrém, ale férovém souboji postupoval sám na brankáře a chladnokrevně zakončil. Než jsme se stačili zformovat, hostující brankář překopl celé hřiště a nikým neatakovaný útočník srovnal skóre. Trnava se dostala do vedení, kdy po špatně vyhodnocené situaci postupoval krajní záložník sám ze strany a předložil míč luxusně pod sebe. Vyrovnání nám hosté nabídli po chybné rozehrávce a pohodlném zakončení pod břevno. Do druhé půlky jsme vletěli ve velkém stylu a po pěti minutách rozvlnili síť po individuálním úniku z půlky hřiště. Své galapředstavení zakončil náš nejlepší hráč Krahula hattrickem. Excelentně předběhl obránce, ukázal mu svoje záda a navýšil vedení. Drama přinesla chyba ve středovém kruhu, kdy do otevřené obrany postupoval nejlepší hráč hostí a taktéž předvedl bezchybné zakončení. Trnava vrhla vše do útoku a ve snaze rychle vyrovnat rozehrála špatně slibnou standardní situaci, kterou náš hráč uklidil milimetrově z poloviny hřiště.
Opravdu jsme nadšení z takového utkání. Kvalitní soupeř nás překvapil rotací po celém hřišti, ale to jak kluci po 15ti minutách zareagovali a našli způsob jak soupeře eliminovat byl neskutečný. Od té doby se tam objevovaly prvky, které stálé pilujeme a sami hráči se přesvědčili, že pokud tyto pokyny budeme plnit, můžeme se rovnat top soupeřům a co víc, přehrávat je." radoval se trenér Pavel Benda. 
 
Související
Aktuálně

Vybojuje FCV s řadou exslavistů první venkovní výhru na juniorce Slavie?

Pražský fotbalový stadion Radotín bude v neděli 29. září hostit pikantní utkání 11. kola Chance Národní Ligy, v němž juniorka Slavie Praha přivítá FC Vysočina. Proti sešívaným mladíkům se od 10:15 hodin postaví jihlavský tým s celou řadou bývalých slávistů na trávníku či na lavičce. A bude mít jasný cíl – dovézt body! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu