LíšeňLíšeň
přát., sobota 3.8.2024, 12:00
3:6
(0:1)
FC Vysočina U17FC Vysočina U17
 
Branky: 53., 55., 90. Fadrný - 13. Boháček, 48. Moravec, 61., 68. Tomek, 73., 83. Krahula
Diváci: 60
FC Vysočina U17: Kadlec - Pelikán (55. Urbánek), Hnízdil (55. Tlačbaba), Pojman (55. Říha), Maděra - Kasáček (69. Pospíchal), Pospíchal (55. Ritter), Zvolánek (55. Liška) - Boháček (55. Tomek), Pokorný (55. Krahula), Moravec (55. Novotný)
 

Komentář

"Poslední přátelské utkání ve Zbýšově proti SK Líšeň nabídlo opět brankové hody. Úvodní půlhodinka byla zcela v naší režii, ale podařilo se nám vsítit pouze jeden gól. Po nadýchaném centru jsme dopravili míč pohodlně do odkryté branky. Následně naše tempo opadalo a otěže utkání přebírali domácí. Vytvořili si několik šancí a jednu tutovku, kterou brankář bravurně zlikvidoval. Úvod druhé půlky sice nabídl navýšení vedení, kdy po krásné střele ze strany zapadl balón k tyči, ale nastolený trend z koncovky půle první pokračoval. Našeho ne úplně zodpovědného přístupu využili domácí k srovnání skóre. Nejdříve po standardní situaci doskákal míč až za čáru a o chvíli později skončil předložený balón pod sebe v síti. To vyústilo v hromadné střídaní, ve snaze oživit utkání a nedovolit soupeři jít do vedení. Povedené střídaní na sebe nenechalo dlouho čekat a po úniku ze strany jsme doráželi balón do prázdné branky. Po hezké kličkované a dorážce jsme odskočili již na rozdíl dvou branek. Soupeř poté odešel a my jsme ve stylu tiky - taka přidali další dvě nádherné branky. Kaňkou byl závěrečný gól, který jsme domácím darovali vlastní nešikovností. 
Dnes jsme naposled prostřídali všech 18 hráčů a v týdnu si vyhodnotíme, kdo bude v základní jedenáctce na páteční 1. kolo ve Zlíně. V první půli jsme začali dobře, ale poté se začaly kupit chyby, chyběl klid na míči a celkový obraz hry nebyl podle našeho gusta. Následný nepochopitelný výpadek a dvě inkasované branky netřeba hodnotit. Museli jsme sáhnout do sestavy a hromadné střídání unaveného soupeře zcela zdecimovalo a skóre mělo být ještě vyšší. Poděkování všem hráčům za kvalitní přípravu a nyní se všichni těšíme na bitvy s nejlepšími celky v ČR." uzavřel letní přípravu trenér Pavel Benda. 
 
Související
Aktuálně

Vybojuje FCV s řadou exslavistů první venkovní výhru na juniorce Slavie?

Pražský fotbalový stadion Radotín bude v neděli 29. září hostit pikantní utkání 11. kola Chance Národní Ligy, v němž juniorka Slavie Praha přivítá FC Vysočina. Proti sešívaným mladíkům se od 10:15 hodin postaví jihlavský tým s celou řadou bývalých slávistů na trávníku či na lavičce. A bude mít jasný cíl – dovézt body! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu