20.09.2024, David Kavka

U17: I přes početní převahu bez bodu

U17: I přes početní převahu bez boduJihlavští mladší dorostenci v dohrávce 6. kola nedokázali i přes početní převahu od 41. minuty překonat hostujícího brankáře a odnáší si tak porážku 0:3 (0:2) s pražskou Duklou. Nachází se tak momentálně na 15. místě tabulky a v příštím kole zavítají na půdu Viktorie Plzeň.

 
FC VysočinaFC Vysočina
6.kolo, středa 18.9.2024, 13:15
0:3
(0:2)
Dukla PrahaDukla Praha
 
Branky: 11., 53. Weiss, 27. Ford
    ČK: 41. Mellion
    Diváci: 30
FC Vysočina: Kadlec - Urbánek, Hnízdil, Tlačbaba, Pelikán (45. Maděra) - Ritter, Liška, Novotný (60. Kasáček) - Tomek (72. Pojman) - Boháček (45. Moravec), Krahula (82. Vetýška)
 

Komentář

"Hledání ztracené koncovky pokračuje. Po šesti odehraných kolech stále nenacházíme potřebný klid v zakončení a soupeřům darujeme lacinými chybami snadné branky. Po opatrném úvodu jsme poslali hosty do vedení. Skvěle vybojovaný míč na polovině soupeře jsme odevzdali do rychlého kontru a Dukla se nemýlila. Další hrubkou při naší rozehrávce se vedení zvýšilo na rozdíl dvou branek. O chvíli později nám díky aktivní hře útočníků byla nabídnuta možnost pokutového kopu. Bohužel míč skončil vysoko nad brankou. Ještě v téže minutě jsme znovu načapali hostující obranu a již se žlutým kartónkem tvrdě hrající stoper byl po faulu vyloučen. Ve snaze oživit druhou půlku jsme sáhli ke střídání dvojice hráčů, ale nějaký konstantní tlak se nekonal. Ba naopak, dobře hrající soupeř si navedl míč až na hranici pokutového území a krásnou střelou načapal brankáře. Snažili jsme se vsítit alespoň jednu branku, ale všechny naše pokusy končily úplně mimo. Pouze hlavička z bezprostřední vzdálenosti donutila brankáře k nějakému pořádnému zákroku. 
Opakuji se, ale koncovka, koncovka. Fotbal se hraje na góly a my po povedené přípravě nemůžeme najít klid v zakončení. Sráží nás individuální chyby a soupeřům tak usnadníme průběh utkání. Věřím, že střeleckou smůlu prolomíme již v sobotu proti kvalitnímu soupeři Viktorii Plzeň." dodal odhodlaně trenér Benda.

Ohlasy trenérů

Hodnocení trenéra Pavla Papeže: Tyto body jsou o to cennější, když víme, že jsme od 41. minuty hráli v 10. Od začátku zápasu jsme hráli aktivně a napadali soupeře, který tolik nekombinoval a hrozil z dlouhých míčů za obranu. Ještě před tím, než jsme šli do deseti, jsme dokázali vstřelit dvě branky a kontrolovat hru. Do druhé půle jsme si stanovili taktiku, kterou kluci plnili na 100% a díky tomu jsme byli v zápase úspěšní. I v oslabení jsme dokázali vstřelit ještě jednu branku a také udržet čisté konto! Kluci předvedli velice koncentrovaný výkon a zaslouženě vyhráli.
 
Související
Aktuálně

Vybojuje FCV s řadou exslavistů první venkovní výhru na juniorce Slavie?

Pražský fotbalový stadion Radotín bude v neděli 29. září hostit pikantní utkání 11. kola Chance Národní Ligy, v němž juniorka Slavie Praha přivítá FC Vysočina. Proti sešívaným mladíkům se od 10:15 hodin postaví jihlavský tým s celou řadou bývalých slávistů na trávníku či na lavičce. A bude mít jasný cíl – dovézt body! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu