07.10.2024, David Kavka

U17: Na domácí půde za tři body!

U17: Na domácí půde za tři body!Jihlavští mladší dorostenci vyzráli na domácí půdě na silnou Mladou Boleslav a po skalpu ze Strahova si připisují další tři body do tabulky. Jihlavští otevřeli svůj střelecký počin hned v 7. minutě utkání, kdy se trefil reprezentant Šimon Krahula a ve druhé půli uzavřel skóre utkání Vojtěch Boháček na konečných 2:0 (1:0). Vysočina tak dokázala udržet pomyslnou „nulu“ i díky výborným zákrokům Dominika Pavlíka a posunula se na 12. místo tabulky.

 
FC VysočinaFC Vysočina
9.kolo, sobota 5.10.2024, 13:15
2:0
(1:0)
Ml. BoleslavMl. Boleslav
 
Branky: 7. Krahula, 75. Boháček
    ŽK: 66. Krahula, 82. Maděra
    Diváci: 60
FC Vysočina: Pavlík - Urbánek, Hnízdil, Říha, Pelikán (54. Maděra) - Liška, Novotný, Ritter - Tomek, Boháček, Krahula (67. Moravec)
 

Komentář

"Po skvělém výkonu z minulého víkendu jsme nabuzení vstupovali do domácího utkání proti Mladé Boleslavi. Hosté nám ale sebrali vítr z plachet hned v první desetiminutovce. Aktivní hrou a především činností jeden na jednoho dominovali. Bylo jen štěstí, že jsme neinkasovali, jelikož náznaků, šancí bylo dost. My jsme se poté připomněli dvakrát střelou ze střední vzdálenosti, ale brankář předvedl skvělé zákroky. Do vedení jsme se dostali po chybě stopera, který si šlápl na balón a náš klid v koncovce byl na jedničku. Následně jsme přežili několik velkých šancí, jedna skončila na břevně a ty další perfektně zlikvidoval náš čaroděj. Druhý poločas, bohužel jako první, nabídl podivná rozhodnutí pánů rozhodčích, kteří zvyšovali napětí v obou táborech. Oba týmy si ale naštěstí hleděly svých skvělých výkonů a nebraly "důležitost" sudích v potaz. V poslední čtvrtině utkání Boleslav otevírala okénka v obraně a nám se podařilo jeden rychlý kontr využít. Parádní 60m balón si náš hráč nabral až do vápna, ukrytou střelou donutil brankáře k pohotovému zákroku a vyražený balón skončil po dorážce v růžku branky. Do konce utkání jsme již se zataženou a pevnou obranou neinkasovali a tak se zrodilo druhé cenné vítězství.
Musíme vyzdvihnout kvalitu hostujícího celku a jen díky obětavosti všech a brankáři, který přiváděl hosty k šílenství, jsme pobrali tři body. Výkon rozhodně nebyl ideální, proto si vítězství hodně ceníme. Pro kluky to byl další velký test a ukázka, že za maximálního nasazení a koncentrovanosti se můžeme opravdu měřit i s těmi nejlepšími." s pokorou přijal tři body trenér Benda. 

Ohlasy trenérů

Vladimír Pokorný: „Odehráli jsme smolné utkání. Přestože jsme byli celý zápas lepším týmem a vytvořili si dostatek brankových příležitostí, odcházíme poprvé v sezóně poraženi. Přesto bych chtěl hráčům poděkovat za předvedený výkon.”
 
Související
Aktuálně

Po vedoucím Zlínu prověříme druhý celek tabulky - Chrudim

Povzbuzeni cennou úterní remízou na zlínské Letné vyrazí fotbalisté FC Vysočina k další náročné prověrce na stadiónu dosavadních lídrů Chance Národní Ligy. Po prvním Zlínu nastoupí v sobotu 26. října od 10:15 hodin proti druhému celku tabulky – MFK Chrudim. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 10:15
MFK Chrudim
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu