Prostějov BProstějov B
3.kolo, neděle 18.8.2024, 12:15
1:7
(0:4)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Branky: 84. Halouzka - 2., 47., 59. a 81. Tichánek, 38. a 45. Hink, 40. Březina
Diváci: 60
Prostějov B: Spurný - Halouzka, Zbožínek, Kupka (34. Zapletal A.) - Hajkr (61. Hubáček), Stejskal, Přikryl M. (75. Piňos), Čížek - Zapletal D. (61. Wencl), Sikora (61. Přikryl R.), Pospíšil
FC Vysočina B: Krčál - Volše, Vetýška (58. Dvořák), Kolouch, Krejčí (58. Hájek) - Živný (45. Šancl), Hink - Březina (45. Veselý), Tichánek, Pospíšil - Ženíšek (66. Sedlák).
 

Komentář

"Když si někdo přečte výsledek, tak si pomyslí, jaký to byl lehký zápas. Ale opak je pravdou. Sice jsme hned v úvodu šli do vedení, ale následně se nám herně vůbec nedařilo. Byli jsme pod soustavným tlakem domácích. Všechny nebezpečné akce a šance pro nás ale dopadly dobře. Buď se soupeř netrefil nebo nás podržel brankář Krčál. Jednou nám pomohlo břevno naší branky. Během první půle jsme museli zvládnout devět obranných rohových kopů! V závěru první půle nám vyšli během sedmi minut tři rychlé protiútoky díky kterým jsme domácím gólově výrazně odskočili. Druhá půle již byla v poli vyrovnanější. Opět jsme hned z první akce skórovali a mohli se tak již uklidnit. Následně jsme přidali ještě další dvě branky. Domácí i tak stále bojovali. Bylo vidět, že chtějí vstřelit zaslouženou branku. To se jim nakonec podařilo po standardní situaci a upravili tak na konečných 1:7. Dnes rozhodla kvalita v koncovce. Musím vyzdvihnout Tichánka, který se dnes prosadil hned čtyřikrát. Obzvláště jeho poslední gól stál za to. Škoda, že tentokrát nemáme videozáznam... Prostějov se ukázal jako kondičně velmi dobře připravený soupeř, který byl velmi zdatný a nepříjemný. O to více nás těší, že jsme to dnes zvládli. Nebylo to vůbec jednoduché!" přidal komentář k utkání hlavní kouč mladšího dorostu Kamil Průša.
 
Související
Aktuálně

Vybojuje FCV s řadou exslavistů první venkovní výhru na juniorce Slavie?

Pražský fotbalový stadion Radotín bude v neděli 29. září hostit pikantní utkání 11. kola Chance Národní Ligy, v němž juniorka Slavie Praha přivítá FC Vysočina. Proti sešívaným mladíkům se od 10:15 hodin postaví jihlavský tým s celou řadou bývalých slávistů na trávníku či na lavičce. A bude mít jasný cíl – dovézt body! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu