14.05.2009, Miroslav Fuks

Důležité organizační a bezpečnostní pokyny k utkání s Bohemians 1905

Důležité organizační a bezpečnostní pokyny k utkání s Bohemians 1905Jarní domácí fotbalový vrchol v podobě utkání proti Bohemians 1905 se neodvratně blíží a proto je na místě informovat veřejnost o organizačních opatřeních spojených s tímto velmi atraktivním duelem. Věnujte jim, prosím, pozornost. V tomto klíčovém utkání může Vysočina znovu nabrat vítr do plachet, ovšem k tomu bude potřebovat podporu fanoušků! Kdy jindy jít na fotbal, než teď!

 
Důležitá upozornění týkající se utkání FC Vysočina vs. Bohemians 1905 hraného v pátek 15. května od 19 hodin:

1. Předprodej vstupenek

Předprodej vstupenek probíhá v Trafice v kině Sokol a též v Tipsportbaru v Mrštíkově ulici v Jihlavě. Na těchto místech bude předprodej ukončen ve čtvrtek 14. května dopoledne.
Vstupenky však bude možné zakoupit i přímo na stadiónu v Jiráskově ulici v prodejně suvenýrů v prostoru pod novou tribunou a to ve čtvrtek 7. května a ve čtvrtek 14. května v časech 10:00 - 12:00 a 13:00 -17:00 hodin.
V případě, že vstupenky nebudou prodány v předprodeji, tak budou uvolněny do běžného prodeje na pokladnách stadiónu hodinu před duelem. Upozorňujeme, že veškeré vstupenky na kryté tribuny jsou místenkové!

2. Počet vstupenek

Do prodeje bude uvolněno pouze něco málo přes 2.000 vstupenek v ceně 60 Kč. Na utkání jsou samozřejmě v platnosti vydané permanentní, volné a VIP vstupenky.

3. Vstupenky pro fanoušky hostí

Fanouškům Bohemians 1905 byly zaslány vstupenky do sektoru hostí v počtu 1.000 ks na adresu klubu. Příznivci Bohemians 1905 budou samozřejmě vítáni i v jiných částech stadiónu mimo sektor hostujících fans. Na základě našich zkušeností a po domluvě s pořadatelskou agenturou a Policií ČR však u vstupu do ostatních sektorů stadiónu bude platit bezpečností pokyn zamezující vstup na stadión divákům disponujícím symboly hostujícího klubu.

4. Rezervace vstupenek

Podmínky elektronické objednávky vstupenek:
  • objednávky zasílejte výhradně na e-mail: fuks@psj.cz s uvedením předmětu zprávy: „Rezervace vstupenek na Bohemians 1905“ a to nejpozději do čtvrtku 14.5.2009.
  • v objednávce uveďte celé jméno, datum narození a místo trvalého bydliště
  • vstupenky může objednat výhradně osoba s trvalým bydlištěm v kraji Vysočina – při odběru vstupenek se musí prokázat občanským průkazem
  • jednorázově lze objednat maximálně 5 vstupenek
  • vstupenky budou předem vybrány klubem a to výhradně na novou tribunu do sektorů B1, B4 nebo B5
  • vstupenky bude možné odebrat výhradně v čase od 17:45 do 18:15 hodin ve speciální pokladně, která bude vytvořena naproti sídlu klubu v Jiráskově ulici (naproti tohoto vstupu se přes ulici nachází ČS ICOM)
  • tato brána bude následně sloužit jako vstup majitelů rezervovaných vstupenek na stadión a budou zde platit stejná pravidla, jako u dalších vstupů vč. bezpečnostních kontrol
  • nevyzvednuté vstupenky budou v čase 18:15 neodkladně zařazeny do běžného prodeje
  • na případné telefonické objednávky nebude brána zřetel!

5. Bezplatný vstup dětí

Pro utkání s Bohemians 1905 nebude v platnosti pravidlo o bezplatném vstupu dětí do 10ti let. Bezplatný vstup bude umožněn výhradně dětem do 5ti let, které však nebudou mít nárok na místenkové sedadlo a zápas budou muset sledovat z klína rodičů.

6. Vstupy na stadión

Brány stadiónu se otevřou v 17:30 hodin. V areálu stadiónu budou zvýšeny počty vstupů u jednotlivých pokladen. Navíc bude obnoven vstup a pokladna v prostoru mezi budovou bazénu a hřištěm s umělou trávou. Přesto důrazně žádáme fanoušky, aby na stadión přišly co nejdříve a vyvarovali se tak velkých front před výkopem utkání. U vstupů budou prováděny důkladné kontroly platnosti vstupenek a permanentek a hodláme zamezit vstupu osob pod vlivem alkoholu nebo jiných návykových látek. Zároveň budeme u všech vstupních bran provádět kontrolu tašek, kabelek či batohů, abychom zamezili vnášení jakékoliv pyrotechniky, zbraní nebo jiných  nebezpečných předmětů. V neposlední řadě bychom chtěli diváky upozornit na skutečnost, že vstupenky musí uchovat ke kontrole při vstupu do uvedeného sektoru.

7. Parkování

Žádáme fanoušky, aby k parkování využili parkovacích míst v širším okolí stadiónu. Doporučujeme využít např. prostoru vykládky Českých drah za sídle firmy Ferona.


 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu