28.11.2010, Miroslav Fuks

Vyhlašujeme Miss internet FC Vysočina!

Vyhlašujeme Miss internet FC Vysočina!Každý fotbalový klub disponuje řadou sympatických fanynek a výjimkou jistě nebude ani FC Vysočina Jihlava. Rozhodli jsme se proto zorganizovat I. ročník soutěže „Miss internet FC Vysočina“, do které se bude moci přihlásit každá fanynka FC Vysočina od dovršených patnácti let. Miss bude vybírána přímo fanoušky prostřednictvím hlasovacího formuláře na internetových stránkách klubu. Vítězka bude vyhlášena na některé z prezentačních akcí klubu před zahájením jarní části. Připraveny pro ni budou věcné ceny, večeře s hráčem FC Vysočina dle vlastního výběru, bude zvána na marketingové akce a stane se „tváří“ klubu!

 

Přihlášky do soutěže mohou dívky od dovršených 15 let odesílat společně s fotografiemi obličeje a celé postavy, kde budou oděny nejlépe v barvách FC Vysočina (dres, šála, mikina apod.). Přihláška musí obsahovat nejnutnější nacionále: jméno a příjmení, adresu, emailovou adresu, popřípadě číslo na mobilní telefon, datum narození, aktuální zaměstnání. Přihlášky zasílejte nejpozději do 17. prosince na e-mail fuks@psj.cz. Internetové hlasování bude zahájeno nejpozději od 1. ledna 2011.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu