09.03.2011, Miroslav Fuks

Vrzáček z hráčů cítí velké odhodlání a zodpovědnost

Vrzáček z hráčů cítí velké odhodlání a zodpovědnostPáteční magnet jarní části celé II. ligy klepe neúprosně na dveře. Fanoušci FC Vysočina si zákonitě kladou otázku, zda jejich oblíbenci důležitý duel proti lídrovi tabulky dokáží zvládnout do kýženého vítězného konce. Je trenér Josef Vrzáček v tomto směru optimistou? S jakou strategií do těžkého duelu proti Dukle Praha vstoupí?

 

Jsem ve všech ohledech realistický optimista. Plně si uvědomuji, že i optimismus je nutné mít pod kontrolou. Co říci k naší zápasové strategii? Naposledy jsme venku nedokázali vybojovat plný bodový zisk a nyní nastupujeme v domácím prostředí. I proto chceme bodovat naplno. K tomu však povede jediná cesta – zlepšení těch herních činností, které ve Varnsdorfu nefungovaly dle našich představ a možností.

Co říci k týmu Dukly Praha?
Dukla Praha bezesporu disponuje velice silným a kvalitním kádrem, o čemž vypovídá pohled na aktuální druholigovou tabulku. Tým kouče Luboše Kozla má v současné době velice dobře nakročeno do Gambrinus ligy. Je velmi kompaktní a takticky vyspělý. Disponuje výbornými fotbalisty ve všem řadách na čele se zkušenými stoperem Vorlem a záložníkem Gedeonem. Velkou sílu celé ofenzivy pak tvoří nejen kamerunský kanonýr Chigou. Zapomínat nelze ani na nové útočníky Pázlera a Jirouše, na podporu krajních beků či na záložníky Hanouska a Šimla.

Už víte, jak nahradíte vyžlucené Gabriela a Baču?
Nyní disponujeme širokým kádrem a proto bychom si s těmito absencemi měli poradit. Troufám si říci, že řešení této situace jsme již našli. Pochopitelně ho nyní prozrazovat nebudu.

Cítíte v kabině před úvodním domácím zápasem jara nervozitu či napjaté očekávání?
Z celé kabiny vnímám velké odhodlání, zodpovědnost a chuť porvat se o tři body. Věřím, že důležitost tohoto duelu dvou aspirantů postupu nezůstane bez odezvy diváků a ti nám v tomto atraktivním utkání pomůžou.

  • připomínáme, že hráče můžete povzbudit přímo do kabiny a to vzkazem ZDE!

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu