25.07.2011, David Zeman

Člen Fanklubu může být s týmem na lavičce i na tréninku

Člen Fanklubu může být s týmem na lavičce i na tréninkuČlenství ve Fanklubu FC Vysočina může přinést i další zajímavé výhody. Dva vylosovaní členové Fanklubu dostanou atraktivní příležitost dostat se ještě blíže svým oblíbencům.

 

Ve hře bude možnost absolvovat jednu tréninkovou jednotku s „áčkem" FC Vysočina a též se opakování dočká akce „Fanoušek na lavičce" během domácího mistrovského utkání!
Oba výherci budou vylosováni z členů Fanklubu a losování proběhne přímo na hrací ploše při druhém domácím utkání proti Ústí nad Labem. Vylosováni budou i dva náhradníci, v případě, že by výherci například neměli o svou výhru zájem.
Chcete se tedy stát skutečnou součástí týmu? Tato možnost se vám jako členovi Fanklubu FC Vysočina nabízí!

Jedna z dalších velkých výhod členství jsou výrazně zlevněné permanentní vstupenky na novou sezónu. Zatímco standardní cena permanentní vstupenky činí 750,- Kč (pro permanentkáře z minulé sezóny 700,- Kč), tak pro „Fanklubáky" představuje pouze 500,- Kč, společně s členským příspěvkem Vás tedy členství a permice přijde na 700,- Kč, tedy stejně jako cena pro permanentkáře z minulé sezóny, ovšem s tím rozdílem, že budete členy fanklubu a budete tak moci čerpat všechny jeho výhody.

Jak se stát členem Fanklubu?

Stávající člen: k prodloužení členství je nutné zaplatit příspěvek na novou fotbalovou sezónu ve výši 200 Kč.
Nový člen: členy Fanklubu se samozřejmě můžete stát, aniž by jste potřebovali permanentku, stačí vyplnit přihlášku (fotografie není vyžadována) a zaplatit roční příspěvek, který činí pro nadcházející ročník 2011/12 pouze 200 Kč. Takto můžete učinit dotazem na e-mail: fanklub.vysocina@seznam.cz, přičemž poté vám přihláška do Fanklubu přijde elektronicky ve formátu Word. Vyplnit přihlášku můžete také ve fanshopu pod novou tribunou, popřípadě tak lze učinit i v předprodeji permanentních vstupenek každé pondělí a čtvrtek v sídle klubu, kde po zaplacení a vyplnění přihlášky máte okamžitě nárok na slevněnou permanentku.
Každému členovi bude vystavena kartička Fanklubu, kterou si bude moci vyzvednout na prvním utkání sezóny ve fanshopu a bude se jí moci prokazovat pokaždé, když bude chtít využít její výhody.

Chcete se tedy dostat ke svému klubu a svým oblíbencům blíže, mít určitá privilegia, výhody, ale především se stát součástí týmu?

Neváhejte a staňte se členy fanklubu!

 
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu