24.10.2013, Miroslav Fuks

Vstupenky na Jablonec jsou už v prodeji!

Vstupenky na Jablonec jsou už v prodeji!Před fotbalisty a fanoušky FC Vysočina je velice důležitá domácí bitva, která může mnohé napovědět o pozici jihlavského celku před závěrečnými podzimními duely Gambrinus ligy. Na Vysočinu dorazí tradiční celek ze špičky ligy a účastník letošního ročníku Evropské ligy – FK Baumit Jablonec. Vstupenky na zápas, který se uskuteční v sobotu 26. října od 20:15 hodin, už jsou v prodeji za obvyklou cenu 120 Kč!

 

„Věříme, že si velkou důležitost duelu uvědomují i naši fanoušci a na stadión dorazí v hojném počtu bez ohledu na netradiční sobotní výkop a televizní přenos. V závěru podzimu nás čeká fotbalová válka o body a co nejlepší výchozí pozici pro jarní odvety. V bitvě proti Jablonci budeme potřebovat každou hlasivku, každý pár rukou. Jsem přesvědčen, že fanoušky potěšíme bojovným výkonem, kvalitní hrou a snad i tolik potřebnou výhrou,“ apeluje na příznivce Vysočiny gólman Jaromír Blažek.

Doplňme, že ve středu 30. října bude v Jihlavě od 17:00 hodin sehráno rozhodující utkání osmifinále Poháru České pošty proti Sigmě Olomouc. Jednotné vstupné je sníženo na 100 Kč a nižší bude i rodinné a zlevněné vstupné. Majitelé permanentních, volných a VIP vstupenek mají vstup zajištěn, neboť veškeré permanentky jsou samozřejmě pro pohárová utkání v platnosti. Vstupenky na Sigmu bude možné ve fanshopu zakoupit už během čtvrtečního předprodeje a poté v sobotu během ligového duelu proti Jablonci.

Jak získat vstupenky na sobotní duel proti Jablonci?

  • on-line nákup vstupenek do všech sektorů stadiónu prostřednictvím internetové sítě Ticketportal. Vstupenky lze vyzvednut a uhradit na jednotlivých prodejních místech Ticketportalu (v Kraji Vysočina ZDE) nebo na základě vytištěného voucheru s příslušným čárovým kódem, který lze uplatnit na stadiónu v Jiráskově ulici a to pouze u vstupu č. 6
  • fyzický předprodej vstupenek do všech sektorů stadiónu bude probíhat ve čtvrtek 24. října v klubovém Fanshopu pod novou tribunou od 13:00 do 17:00 hodin. Zde bude možné zakoupit i permanentky.
  • v den utkání budou vstupenky k dispozici na všech pokladnách stadiónu, který své brány otevře v 18:45 hodin

Nejjednodušší cestou, jak si zablokovat místo dle svého výběru na kryté tribuně stadiónu v Jiráskově ulici po celou fotbalovou sezónu, je koupě zvýhodněné permanentní vstupenky. Veškeré informace o cenách, výhodách a prodeji permanentek naleznete ZDE.

Obecný přehled informací k organizaci ligových zápasů FC Vysočina naleznete ZDE

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu