04.06.2014, David Zeman

FC Vysočina Cup počtvrté vyhrála ZŠ Evžena Rošického

FC Vysočina Cup počtvrté vyhrála ZŠ Evžena RošickéhoNa umělé trávě v Jiráskově ulici dnes vyvrcholil turnaj v minifotbalu žáků 6. a 7. tříd základních škol okresu Jihlava hraný pod názvem FC Vysočina Cup. Jeho partnerem a spoluorganizátorem se počtvrté v řadě stal právě FC Vysočina. Tradičním pořadatelem tohoto turnaje základních škol je Asociace školních sportovních klubů a dále se na něm podílí i Krajský fotbalový svaz Vysočina.

 

Do turnaje se celkem zapojilo 17 týmů základních škol z okresu Jihlavy. Po základních skupinách přišlo na řadu finálové klání, kde přesvědčivým vítězem i letos stali žáci ZŠ Evžena Rošického v Jihlavě. Další pořadí: 2. ZŠ Kollárova, Jihlava, 3. ZŠ Otokara Březiny, 4. ZŠ Havlíčkova, Jihlava, 5. ZŠ Brtnice, 6. ZŠ Luka nad Jihlavou.

Vyhlašovány byly též individuální ceny. Nejlepším hráčem byl zvolen Daniel Crha ze ZŠ E. Rošického, titul nejlepšího brankáře si odnesl Pavel Procházka ze ZŠ Otokara Březiny, nejlepší hráčkou turnaje se stala Tereza Husková a pomyslnou korunu krále střelců si vystřílel Roman Diviš, ze ZŠ Kollárova.

Doplňme, že na konání FC Vysočina Cupu a darech pro vítěze se podílely firmy Adidas a McDonald‘s.

  • fotogalerie z turnaje ZDE

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu