07.07.2014, Miroslav Fuks

Fotbalisté FC Vysočina nabrali směr Horní Rakousko

Fotbalisté FC Vysočina nabrali směr Horní RakouskoFotbalisté FC Vysočina dnes absolvovali dopolední trénink, vychutnali si oběd v Hotelu Gustav Mahler, poté usedli do autobusu a nabrali směr Horní Rakousko. U našich jižních sousedů setrvají v rámci herního soustředění do neděle 13. července. Čekají na ně dvě náročné herní prověrky - proti Neftchi Baku a OSC Lille.

 

Kádr se pro soustředění nerodil lehce. Na poslední chvíli z něj vypadl zraněný Marek Jungr, navíc se na dopoledním tréninku střetli hlavami Šimonek a Krejčí, kteří tak vinou tržných ran na hlavě nejsou schopní nastoupit do zítřejšího duelu proti Neftchi Baku. Trojice Jan Kosak, Vojtěch Přeučil a Jan Urbánek je momentálně na testech v prvoligových a druholigových klubech a hledání vhodných hostování čeká i na Jakuba Teplého a Jindřicha Kučeru. Klub neprojevil zájem o testované krajní obránce Martina Sladkého, Žarka Udovičiće a Damira Rašiće. Naopak se sportovní vedení klubu dohodlo na prodloužení smlouvy se stoperem či pravým obránce Petrem Tlustým. Zároveň se do Jihlavy vrátil sparťanský host Adam Jánoš. Právě on a spolu s ním i Lukáš Masopust a Matúš Marcin budou na soustředění v intenzivní péči nového kondičního trenéra Jana Budějského, aby byli co nejdříve schopní zápasové zátěže.

Nominace na soustředění v Horním Rakousku:

Brankáři: Blažek, Hanuš, Vejmola
Obránci: Krejčí, Kryštůfek, Marek, Šourek, Tlustý, Vidlička
Záložníci: Fulnek, Jánoš, Kliment, Koloušek, T.Kučera, Kukoľ, Masopust, Vaculík
Útočníci: Harba, Marcin, Mešanović, Šimonek
Absence: Jungr (zranění)

Prvoligový kádr FC Vysočina stráví herní soustředění v idylickém čtyřhvězdičkovém hotelu Robinson Club Ampflwang, který vyrostl v golfovém areálu nedaleko městečka Ampflwang im Hausruckwald. Nedílnou součástí soustředění budou i dvě náročné prověrky proti zahraničním klubům. V úterý 8. července nastoupí FC Vysočina ve Strasswalchenu proti nejúspěšnějšímu ázerbájdžánskému klubu Neftchi Baku, které v posledních letech pravidelně účinkuje v evropských pohárech. Ještě těžší test bude na tým kouče Petra Rady čekat v sobotu 12. července, kdy v Salzburgu nastoupí proti OSC Lille, 3. celku uplynulého ročníku nejvyšší francouzské soutěže a účastníkovi 3. předkola nadcházejícího ročníku Ligy mistrů. V jeho kádru působí bývalý český reprezentant David Rozehnal. Původně plánované přípravné utkání s Dynamem České Budějovice, které se mělo uskutečnit na cestě zpět, bylo zrušeno.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu