05.01.2016, Miroslav Fuks

V pondělí zimní blok zahájila i juniorka

V pondělí zimní blok zahájila i juniorkaV pondělí 4. ledna odstartovala zimní příprava nejen prvnímu týmu dospělých, ale i juniorce. Tým trenéra Josefa Vrzáčka se sešel v počtu 19 hráčů. Z „áčka“ se s týmem připravuje David Klusák, navíc se k němu připojili i dorostenci Beseda, Pěnkava, Bajer a Šimončič.

 

„Už v průběhu podzimu náš kádr opustil defenzivní hráč Zábrodský, který odešel studovat vysokou školu. Naplno s námi zatím netrénuje mladík Bajer, jenž má zdravotní problémy, a zatím pouze individuálně se připravuje stoper Pedro, u něhož po plastice křížového vazu očekáváme plný návrat na trávníky nejdříve v březnu. S tím, že by se k našemu kádru připojil útočník Přeučil, nepočítáme, neboť se nyní dolaďuje jeho působení v jiném klubu, pravděpodobně ve II. lize. Kádr v současné podobě ještě dozná řady změn a jistě jej ovlivní i vývoj v „áčku“. Reálný je odchod středního záložníka Spirkoskiho, pro kterého by sportovní vedení klubu ráno nalezlo hostování ve II. lize,“ okomentoval změny v hráčském kádru trenér juniorky Josef Vrzáček.

„V tomto týdnu absolvujeme osm tréninkových jednotek. První přípravný duel sehrajeme nejdříve v příštím týdnu, neboť v zimní přípravě na úvod preferuji zvládnutí větší části tréninkové zátěže bez herního vytížení. Na počátku února nás čeká pětidenní soustředění v Mikulově. Kolotoč duelu Juniorské ligy se znovu rozjede 21. února,“ doplnil informace Vrzáček.

Aktuální kádr juniorky pro zimní přípravu:

Brankáři: Kolář, Soukup

Obránci: Hron, Klusák, Kriegsmann, Mlakić, Pedro, Rychetník, Ujčík, Beseda

Záložníci: Fiala, Spirkoski, Šerý, Vitásek, Šimončič, Bajer

Útočníci: Duba, Maruš, Pěnkava

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu