17.09.2018, Jan Staněk

Jak to vidí ředitel?

Jak to vidí ředitel?Po výborném vstupu do soutěže se nyní potýkáme s herní i výsledkovou krizí. Bohužel se asi trochu opožděně projevují všechny změny, které se v mužstvu v létě udály. Hodně hráčů odešlo, hodně přišlo a kluci si na sebe musí zvyknout jak po fotbalové, tak po lidské stránce.

 

Na druhou stranu oni sami vědí, že tento mančaft by měl hrát mnohem lépe, než předvedl poslední tři utkání. V těch snesly měřítko vždy jen některé pasáže. Bez ohledu na soupeře, který nás čeká, musíme s Vlašimí zabrat a zlomit to nejen výsledkově ale i herně.

Situace kolem FC Vysočina není jednoduchá a možná pro někoho nepřehledná. Kolem klubu se děje řada negativních věcí, které však s klubem nijak nesouvisí a FCV je obětí sporů a vztahů, s nimiž nemá nic společného. Naposledy se jedná třeba o událost se zavřenými stánky s občerstvením. Jejích nájemce si vzal jako rukojmí nejen klub, ale i Vás fanoušky. Mohu Vás ujistit, že klub dělá vše pro to, aby bylo zajištěno na utkání s Vlašimí důstojné občerstvení, stejně jako na další zápasy do konce podzimu. Do jarních zápasů se snad situace zcela vyřeší.

Rád bych však vyzval všechny fanoušky, pojďme se věnovat jen fotbalu! Nenechte se znechutit všemi těmito zprávami okolo, nenechte si vzít chuť tím, že se museli prodat někteří hráči. V týmu jsou další, které si můžete oblíbit. Já se vždy snažím nezabývat se a nenervovat se věcmi, které nemohu ovlivnit anebo změnit. Zkuste nám věřit, že děláme to, co je pro klub nejlepší. Já věřím, že se sportovní výsledky zase dostaví. A snad už hned v pátek!

FCV do toho!

Honza Staněk

Snímek ze sobotního utkání s Hradcem Králové, před nímž přebrala symbolický dárkový šek od FC Vysočina na 10.000 Kč vrchní sestra rehabilitačního oddělení paní Jana Ciprušová.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu