05.03.2007, Miroslav Fuks

Pondělí patřilo médiím a fanouškům

Pondělí patřilo médiím a fanouškůmJako již tradičně před startem nové fotbalové sezóny proběhla oficiální tisková konference klubu a setkání ředitele s fanoušky. Obě akce tentokráte proběhly v jeden den v pondělí 5. března, přičemž besedu s Ing. Tulisem tentokráte za nevídaného zájmu veřejnosti doplnila prohlídka nově vybudovaných prostor stadiónu a autogramiáda kompletního „A“ mužstva včetně trenérů. Velmi bohatou fotodokumentaci z obou akcí naleznete ZDE.

 
Obrovský zájem o netradiční den otevřených dveří překvapil nejen hráče či vedení klubu. Odhadem 150 zájemců nejrůznějšího věku využilo jedinečné možnosti prohlédnout si vnitřní prostory nové tribuny a rohových objektů, získat autogramy kompletního kádru „A“ mužstva a v neposlední řadě diskutovat s ředitelem klubu Tulisem. Právě velký počet příchozích si dokonce vynutil změnu plánu, který měl původně začít besedou s ředitelem. Do připravených VIP prostor klubu se však přítomný dav nepodařilo vměstnat a proto se rovnou začínalo prohlídkou novostavby. Poté proběhla autogramiáda a po návratu pana Tulise z jednání došlo i na jeho bod programu. To už „naštěstí“ v areálu stadiónu zůstal počet fanoušků, který se do klubových VIP prostor bez větších obtíží vešel….

Dopolední tisková konference za účasti ředitele Zdeňka Tulise a kouče Milana Bokši logicky zůstala ve stínu vydařené odpolední fanouškovské akce. Krom jiného zde zaznělo přesvědčení trenéra, že je současný tým silnější než ten podzimní. Pan Bokša též velmi chválil obě zimní soustředění, s povděkem kvitoval výkonnost mladé útočníka Rabušice, který byl nejlepším střelem přípravy, a zalitoval četným zranění a viróz, která jeho tým v průběhu přípravy postihla. Zvláště ho samozřejmě mrzí dlouhodobější zranění jedné z posil Libora Baláže. Když měl vyjmenovat největší konkurenty v boji o postup, dle očekávání zdůraznil Žižkov, HFK Olomouc a pražské Bohemians. Zároveň však upozornil na nebezpečí hrozící od prakticky všech týmů z horní poloviny tabulky na čele se Sokolovem, který se podle něj může stát obdobným překvapením, jako v sezóně 2004/05 Jihlava.

Ředitel Tulis ocenil přístup akcionářů klubu na čele s městem Jihlava, PSJ holding a Krajem Vysočina. Přítomným novinářům sdělil, že současné posílení mužstva bylo maximem zimních klubových možností. Před jarní sezónou spatřuje nevýhodu ve faktu, že FC Vysočina nikdo nepodcení a že nemůžeme mít jiné než postupové ambice.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu