12.03.2007, admin

FC Vysočina zve diváky na jarní domácí premiéru

FC Vysočina zve diváky na jarní domácí premiéruTento pátek 16. března v 18:00 hodin bude na Vysočině konečně zahájeno fotbalové jaro, které bude především ve znamení boje jihlavských fotbalistů o návrat mezi českou elitu. Před domácí premiérou FC Vysočina jsme si povídali s tiskovým mluvčím klubu Miroslavem Fuksem, ovšem nezajímala nás sportovní témata, ale stránka organizace zápasů na stadiónu v Jiráskově ulici.

 
Na co se mohou fanoušci těšit?

Já věřím, že se především těší na kvalitní fotbal s obrovským nábojem boje o návrat do Gambrinus ligy. Jeho atraktivitu jistě umocňuje záře umělého osvětlení, příjemné prostředí zrekonstruovaného stadiónu, divácký komfort v podobě dostatečných kapacit toalet a občerstvení či barevná informační tabule. Jarní novinkou, kterou zejména uvítají děti, bude přítomnost velmi zdařilého klubového maskota a výraznější využití zvukových a hudebních efektů během zápasů. Dále prošel výraznou rekonstrukcí hlavní bufet a diváci se dočkají pohodlného roznášení nápojů a pochutin přímo na jejich místa na tribunách. I proto vyzýváme naše fanoušky, aby se pokusili přispět k co nejvyšší návštěvě a vzali sebou poprvé na fotbal svého kamaráda, přítelkyni či sourozence!

Dojde pro jaro ke zvýšení vstupného?

Na podzim bylo vstupné 40,- Kč vč. 19% DPH, což už bylo absolutně neodpovídající komfortu stadiónu a úrovni fotbalu. Vstupné, které patřilo k nejnižším ve II. lize, jsme proto zvýšili na 50,- Kč vč. 19% DPH. Ceny jarních permanentek však zůstaly ve velice výhodné ceně 250,- Kč vč. 19% DPH, což na 7 zápasů představuje velmi zajímavou cenu cca 35 korun za utkání! Tyto permanentky, o které byl během zimy poměrně velký zájem, je stále možné zakoupit v sídle klubu či na místě předprodejů. Nadále bude samozřejmě platit, že děti do 10ti let mají na stadión vstup zdarma. Není však pro ně možné nárokovat místenkovou sedačku a musí zůstat sedět na klíně rodičů. Měl bych dodat, že diváci budou ke vstupence stále bezplatně dostávat šestnáctistránkový klubový časopis VYSOČINA.

Budou probíhat předprodeje vstupenek na jednotlivá utkání?

Vstupenky na novou i starou tribunu lze zakoupit v předprodeji na tradičních místech v „Trafice“ v kině Sokol a v Tipsport baru v Mrštíkově ulici.

V loňském roce se vinou probíhajících stavebních prací či organizačních opatření často měnily vstupy na stadión. Jak tomu bude na jaře?

Věřím, že jsme již našli optimální systém vstupů do našeho areálu. Zachována zůstane již tradiční brána v prostoru mezi ZŠ E. Rošického a jeho jídelnou. Dále fanoušci naleznou pokladnu u vjezdu na nové parkoviště ve spodní části ulice E. Rošického a třetím fungujícím vstupem bude obnovená hlavní brána z Jiráskovi ulice naproti sídlu firmy ICOM. Čtvrtá brána z parku bude vyhrazena pouze fanouškům hostujícího klubu

Jak to bude s parkováním vozidel?

Nové vnitřní parkoviště není určeno pro veřejnost. K parkování doporučujeme využít prostor vykládky Českých drah za Feronou, zároveň je možné zaparkovat na parkovišti před hlavní bránou stadiónu naproti ICOMu.

Chtěl byste divákům pátečního zápasu zdůraznit nějaké další organizační pokyny?

Doporučuji jim, aby vzhledem k očekávaným frontám u pokladem přišli na stadión včas a nebo raději využili předprodeje vstupenek. Dále bych rád zdůraznil nutnost uchovat vstupenku pro další kontrolu u vchodu na danou tribunu a dále pro případné vylosování v tombole. Samozřejmostí je, že na tribuně je nutné usednout na místo uvedené na vstupence, veškeré ochozy k stání jsou uzavřeny.
Předem děkujeme za pochopení veškerých opatření a věříme, že příznivci budou před zápasem, v jeho průběhu a i po jeho skončení spokojení. Pokud ne, tak jejich připomínky uvítáme na diskusním fóru na www.fcvysocina.cz nebo je možné přímo psát do schránky fuks@psj.cz.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu