27.03.2007, Miroslav Fuks

Libor Baláž začal vyklusávat

Libor Baláž začal vyklusávatNejvětší smolař jihlavské fotbalové zimy, krajní záložník či útočník Libor Baláž, se stále více přibližuje návratu na zelené trávníky. Poté, co si prasklý meniskus a poškozená chrupavka na konci února vynutily arteroskopický zákrok, už začal s výklusem.

 
„Otoky kolene už naštěstí ustupují a doktoři mi z kolena netahají krevní sraženinu. Naplno regeneruji a mé dny jsou tak časově náročnější než normálně. Ráno zahajuji jízdou na kole, poté jdu k lékaři a na elektroléčbu, po obědě následuje posilovna a k večeru plavání v bazénu nebo výklus. Zátěž samozřejmě není příliš intenzivní, ale snažím se ji postupně zvyšovat. Pokud mne ani poté nebudou pronásledovat otoky, tak bych se konečně mohl připojit k přípravě týmu. V pondělí o tom rozhodne můj lékař,“ popsal svůj zdravotní stav Libor Baláž.

Velká ofenzivní posila FC Vysočina na jaře dosud viděla všechny zápasy svého týmu: „Naše výhry v Ústí nad Labem a doma proti Hlučínu byly zcela zasloužené. Zvláště doma jsme mohli při troše štěstí zvítězit mnohem výraznějším rozdílem. Do zápasu v Holicích kluci vstoupili výborně a svého soupeře přehrávali. Průběh zápasu bohužel velmi ovlivnilo brzké vyloučení Michala Kadlece. V deseti to mužstvo mělo velmi těžké a nakonec se v závěru oslabení projevilo. Jsem však přesvědčen, že se kluci už v pátek doma proti Jakubčovicím vrátí na vítěznou vlnu.“

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu