07.05.2022, Petr Chudoba

Vysočina si jde ambiciózně pro co nejlepší umístění v tabulce

Vysočina si jde ambiciózně pro co nejlepší umístění v tabulce V nedělních rozhovorech s hráči zaznělo důležité. I když se Jihlava nyní nachází v bezpečném středu tabulky a sestup jí neohrožuje, tak si jde pro víc. Hodlá se porvat o co nejlepší místo v tabulce. A posilovat tak pozici pro postup do I. ligy v následující sezóně. Nyní je sedmá a může navázat ve šňůře třech neprohraných utkání. Kdy navíc v minulém utkání dokázala významně zvednou počet gólů vstřelených během utkání. Což je velkou motivací i pro samotné hráče, střílet branky. Nejlepším střelcem týmu je nyní Filip Vedral, bude jeho síla vidět i v utkání s MFK Vyškov?

 

Jak je A tým připraven na dnešní utkání? Podle slov trenéra Jana Kameníka: “ MFK Vyškov je nepříjemným soupeřem, vnímáme jeho rychlou přechodovou fázi směrem nahoru, dokáže být nebezpečný směrem do ofenzivy, dokončovat svoje akce. Mají střelce, který se prezentuje téměř devíti góly v průběhu sezóny.  My samozřejmě jsme povzbuzeni domácí výhrou a chceme další výhrou navázat. Na utkání se těšíme. Doufáme v úspěšnou diváckou kulisu a doufáme, že odjedeme s plným bodovým ziskem.” 

MFK Vyškov je aktuálně na 12. pozici v tabulce s celkovým počtem 31 bodů a jeho motivace je jasná. Zajistit si setrvání v II. lize i pro další sezónu. 

Poslední vzájemný zápas, který se odehrál v podzimní části byl sice s těsným výsledkem, ovšem Jihlava si tehdy tři body získala. Bude to tentokrát podobné, nebo fotbalisté předvedou gólovou kanonádu, jako v posledním utkání s FK Viktoria Žižkov? 

Fandíme. Navíc přijměte naše pozvání na poslední domácí utkání, které sehraje Jihlava již ve středu 11. května v 17.00 proti 1. FK Příbram. Pojďme si společně užít poslední utkání této sezóny, které bude posledním před změnami, které FC VYSOČINU čekají!


 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu