29.05.2024, Miroslav Fuks

Zástupci FCV v květnových nominacích mládežnických reprezentací

Zástupci FCV v květnových nominacích mládežnických reprezentacíAni v květnových nominacích českých mládežnických reprezentací neschází zástupci a odchovanci FC Vysočina. Tradičně vám nabízíme souhrn „našich“ jmen, která v aktuálních výběrech národních týmů figurují.

 

Reprezentační tým U21 zakončí sezonu tréninkovým kempem, který se uskuteční od 3. do 7. června. „Lvíčata“ nemají v plánu žádný zápas a trenér Jan Suchopárek povolal na soustředění většinu hráčů, kteří se v kádru jednadvacítky objevují vůbec poprvé. Mezi nimi figuruje i náš středopolař Adam Pešek. V přehledu náhradníků nalezneme gólmana Ondřeje Mastného a též dalšího odchovance křídelníka Lukáše Filu.

Širší kádr U20 se sejde ke krátkému soustředění, které je na programu od 3. do 6. června. Trenér Pavel Šustr ukázal na pravého obránce Jana Chytrého, jednoho z nejmladších hráčů výběru záložníka Filipa Šancla a také na již zmíněného mladoboleslavského Lukáše Filu.

Reprezentace U18 má v první polovině června na programu mezinárodní přípravný turnaj v Portugalsku. Svěřenci trenéra Aleše Křečka se utkají s Finskem, Slovenskem a domácím mančaftem. Na atraktivní zápasy se může těšit stálice kádru - gólman Matyáš Trešl.

Doplňme, že reprezentační celek U16  v uplynulých dnech odehrál turnaj UEFA Development Tournament proti Turecku, Walesu a Polsku. Do nominace nepronikl žádný jihlavský odchovanec, záložník Tobias Ritter zůstal mezi náhradníky výběru.

 
Aktuálně

Hodnocení sezóny: U14 - Jakub Pavlas

Výbornou sezónu má za sebou náš výběr starších žáků v kategorii U14. Talentovaní mladíci z Vysočiny zdatně konkurovali moravskoslezské špičce a v konečné tabulce MSŽL obsadili 3. příčku za Baníkem a Zbrojovkou. Hodnotící komentář trenéra Jakuba Pavlase může rozhodně být pozitivní. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu