30.05.2024, Miroslav Fuks

Sportovní den FCV pro handicapované děti proběhl už po třiadvacáté!

Sportovní den FCV pro handicapované děti proběhl už po třiadvacáté!Těžko uvěřitelných 23 let trvá spojení FC Vysočina se Základní školou speciální a Praktickou školou Jihlava. Ta vzdělává a rozvíjí žáky se středním a těžkým mentálním postižením, souběžným postižením více vadami a žáky s poruchou autistického spektra. Jihlavský klub a jeho zaměstnanci poskytují organizační a materiální záštitu pro sportovní den žáků této školy.

 

Tradiční akce proběhla ve středu 30. května v areálu Na Stoupách tím nejlepším způsobem. Vyšlo jí počasí, vládla pohodová atmosféra, všichni sportující podali senzační výkony a činili se i dorostenci a dorostenkyně FKM Vysočina v úloze organizátorů jednotlivých disciplín. Sportovní dopoledne se prostě parádně vydařilo!

Sportovní den zahájil jeho zakladatel a nynější trenér dorostu U19 Josef Vrzáček. Následně předal slovo Josefu Morkusovi, manažerovi FKM Vysočina, a poté samozřejmě i Zuzaně Šimkové, ředitelce Základní školy speciální a Praktické školy Jihlava.

Po úvodním rozcvičení se zhruba 90 dětí se svým doprovodem nadšeně vrhlo do deseti pestrých disciplín. Ve všech případech platilo, že sportující ze sebe vydali všechny své síly a schopnosti. Za to jim právem náležel potlesk a ocenění všech přítomných.

  • fotogalerie z vydařené akce ZDE

 
Aktuálně

Kádr FC Vysočina na startu léta čítá přes 30 fotbalistů

Široký kádr fotbalistů FC Vysočina se dnes sešel na startu letní přípravy. Kouč David Oulehla spolu se svým realizačním týmem přivítal 24 hráčů do pole a čtveřici gólmanů. Další fotbalisté se připojí později, ovšem registrujeme i jednu citelnou absenci a též trenérskou změnu. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu