Máte zájem pracovat v FC Vysočina Jihlava?
Chcete se zapojit do chodu FC Vysočina? Chcete se podílet na organizaci zápasů žáků, dorostenců a „béčka“ dospělých? Tak máte šanci, neboť FC Vysočina hledá hlavního pořadatele pro domácí víkendové mistrovské duely těchto výběrů! Požadujeme maximální zodpovědnost, spolehlivost, samostatnost a schopnost práce na PC. Bližší informace vám sdělí marketingový manažer klubu Miroslav Fuks – 607 628 868 nebo e-mail: fuks@psj.cz.
• vyhledávání potencionálních reklamních partnerů klubu a jednání s nimi o možné spolupráci
• dohled nad vedením reklamních a propagačních nástrojů klubu
• organizace zápasů dospělých a dorostu
• aktualizace internetových stránek klubu
• reklamní a propagační akce klubu vůči fanouškům
• prodej permanentních vstupenek a suvenýrů
POŽADUJEME
• nadšení pro vytvoření prvoligového klubu na Vysočině
• samostatnost a flexibilitu
• vysoké pracovní nasazení
• dobré komunikační schopnosti
• znalost práce na PC
• SŠ nebo VŠ vzdělání
• řidičský průkaz skupiny B
NABÍZÍME
• splnění snu – možnost pracovat ve fotbalovém prostředí
• odpovídající ohodnocení a materiální zabezpečení
• zázemí dynamicky se rozvíjejícího klubu se zajímavou perspektivou
• práci v příjemném kolektivu
V případě zájmu o tuto pozici zašlete nejpozději do pondělí 27. října 2008 na e-mail fuks@psj.cz strukturovaný životopis uchazeče se zdůvodněním zájmu o tuto pozici.
Poté bude následovat pohovor s marketingovým manažerem klubu Miroslavem Fuksem.
Hlavní pořadatel
Chete se zapojit do chodu FC Vysočina? Chcete se podílet na organizaci zápasů žáků, dorostenců a „béčka“ dospělých? Tak máte šanci, neboť FC Vysočina hledá hlavního pořadatele pro domácí víkendové mistrovské duely těchto výběrů! Požadujeme maximální zodpovědnost, spolehlivost, samostatnost a schopnost práce na PC. Bližší informace vám sdělí marketingový manažer klubu Miroslav Fuks – 607 628 868 nebo e-mail: fuks@psj.cz.Provozovatel občerstvení na stadiónu v Jiráskově ulici
Podmínky výběrového řízení:- dlouhodobá smlouva s termínem zahájení od 1. července 2008
- provoz stávajícího bufetu uvnitř správní budovy
- zřízení pěti nových prodejních míst v areálu stadiónu po dvou výdejních oknech na vlastní náklady
- výdejní místa musí vyhovovat hygienickým podmínkám
- každé výdejní zařízení musí disponovat dostatečným počtem stolovacích míst
- příznivé ceny
- kvalitní obsluha
- široký sortiment občerstvení (pivo Gambrinus, káva, čaj, nealko, uzeniny, steaky, cukrovinky apod.)
Konkrétní nabídky zasílejte do rukou technického manažera FC Vysočina Dr. Jaroslava Hochmala na adresu: FC Vysočina Jihlava, a.s., Jiráskova 69, 586 04 Jihlava. Nabídku můžete zaslat též formou e-mailu na adresu jaroslav.hochmal@fcvysocina.cz.
Termín podání přihlášek jednotlivých subjektů: do 10.04.2008.
Spolupracovník marketingového úseku
FC Vysočina Jihlava, a.s., vypisuje výběrové řízení na externí spolupracovníky marketingového úseku v rámci celé ČR. Vhodné pro jednotlivce i marketingové agentury. Informace o podmínkách spolupráce vám sdělí marketingový manažer klubu Miroslav Fuks (e-mail: fuks@psj.cz, tel.: 607 628 868). Nabízíme zajímavé podmínky. Platí trvaleU19: Domácí výhra s Boleslaví!
Jihlavský starší dorost nezaváhal a ustrážil na domácím hřišti tři body proti Mladé Boleslavi. Za Vysočinu se v prvním poločase trefil Matyáš Dolejší a v druhé půli pojistil výhru domácích nigerijská posila Okoye Uchechi a stanovil tak konečný výsledek na 2:0 (1:0). Jihlavští se tak tímto výsledkem dotáhli práve na Mladou Boleslav a náleží jim 14.... Celý článek
- Marek Jarolím: Věříme, že se odrazíme k dalším bodovým ziskům (06.10.2024)
- Vysočina v Ostravě vydolovala první venkovní výhru v sezóně! (06.10.2024)
- U18: Výhra nad Žďárem (05.10.2024)
- U16: Vysoká výhra nad Žďárem (04.10.2024)
- 2019:
- Holky vybojovaly výhru na půdě prvního Havířova!
- U19 ztratil tři body v Třinci
- Dorost B utrpěl první podzimní ztrátu
- 2018:
- Stanislav Tecl: V Jihlavě se nebojí dát šanci talentům
- Starší dorost podlehl favorizované Spartě
- 2017:
- Kouč Ivan Kopecký zodpověděl vaše dotazy!
- Ivan Kopecký: Pauzy jsme využili nejen k oživení kondice
Vytisknout