FC Vysočina BFC Vysočina B
12.kolo, neděle 22.10.2023, 12:45
0:3
(0:1)
Olomouc BOlomouc B
 
Branky: 30. Křiklava, 81. Horák, 91. Remeš
Diváci: 40
FC Vysočina B: Kadlec - Urbánek, Říha, Hanus, Tlačbaba (70. Boháček) - Novotný (58. Maděra), Ritter - Tomek, Liška (70. Pospíchal), Kasáček (46. Pelikán) - Pokorný (58. Pojman)
 

Komentář

Těžké domácí utkání s kvalitním soupeřem skončilo nakonec výrazným nezdarem. Přitom v úvodní pasáži jsme soupeře přehrávali a byli silnější na míči. Sigma ale postupně přebírala otěže hry a její tlak vyústil v první branku. Centrovaný míč na zadní tyč pohodlně předložil hlavičkující hráč před brankáře, kde se útočník nemýlil a poslal míč pod břevno. Inkasovaná branka nás nakopla a výsledkem byly dva neúspěšné pokusy, kdy jsme postupovali ze strany sami na hostujícího brankáře. Druhá půle byla již víceméně zcela v režii Olomouce. Nedařilo se nám kombinovat tak jak v první půli, chyběl větší pohyb bez balonu, a když už jsme se dostali k vápnu soupeře, tak jsme nedokázali efektivně dohrát dobře se rozvíjející akci. Hosté si výsledek pojistili deset minut před koncem. Hezky rozjetou akci zneškodnil bravurně brankář, ale na následnou dorážku již byl krátký. V nastaveném čase jsme podcenili doslova odkopnutý balón a ten se nakonec stočil do branky. 
Dnes to bylo utkání dvou poločasů. První půlka nabídla kvalitní fotbal ve vysokém tempu. Škoda, že se nám nepodařilo vyrovnat, šance tam byly. Ve druhé půli jsme nebyli vůbec nebezpeční. Nevytvořili si šanci, vytratila se agresivita a soupeř nás přehrál. Zápas si rozebereme, ale makáme dál a připravíme se dobře na páteční utkání ve Znojmě," řekl k utkání na tiskovce trenér Benda. 
 
Související
Aktuálně

U17: Výhra nad Frýdkem-Místkem!

Mladší dorost dokázal otočit nepříznivý výsledek z prvního poločasu a porazil předposlední Frýdek-Místek 5:3 (2:3). V prvním poločase dvakrát skóroval Matyáš Vopršal a v druhém zavelel k obratu prvně v 49. minutě Patrik Tlačbaba, ke kterému se poté přidal v 69. minutě Tomáš Sklenář a konečný výsledek zápasu završil v 78. minutě David Novotný.... Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 17:00
MFK Vyškov
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu