FC Vysočina BFC Vysočina B
14.kolo, neděle 5.11.2023, 14:15
2:3
(1:1)
OpavaOpava
 
Branky: 6. Maděra, 90. Tomek - 17., 68. Strnadel, 71. Prohászka
Diváci: 50
FC Vysočina B: Kadlec - Urbánek, Říha, Maděra, Tlačbaba - Liška, Pospíchal (61. Zich) - Tomek, Pelikán (55. Pojman), Boháček (46.Kasáček) - Pokorný (55. Krahula)
 

Komentář

Poslední podzimní domácí zápas jsme čelili fyzicky zdatnému soupeři z Opavy. Hosty jsme zaskočili aktivním napadáním a výbornou kombinační hrou. Povedlo se nám také vstřelit úvodní gól. Po rychle rozehrané standardní situaci jsme krásně z levé strany natočili míč před branku a na zadní tyči uklidili míč do brány. Opavští vyrovnali taktéž akcí z krajního prostoru. Centrovaný míč putoval vápnem, soupeř nás přetlačil v souboji a následně vymetl bombou šibenici. Vyrovnané a pohledné utkání rozhodli hosté v rozmezí čtyř minut ve druhém poločase. Nejdříve se po rychlém kontru ocitl nejlepší hráč hostí v situaci 1 vs 1 a krásným obstřelem zakončil individuální akci. O chvíli později jsme špatně nabrali hráče u středového kruhu, ten postupoval sám na brankáře a nemýlil se. My jsme poté slušně drželi balon a snažili si vytvořit nějaké šance. Za zmínku stojí hlavička z prostoru malého vápna, která šla nad. Snížení přišlo až poslední nastavené minutě. Nebojácný průnik do šestnáctky zastavili hosté skluzem a rozhodčí nařídil pokutový kop. 
Dnešní výkon hodnotím velice kladně. S takto silným soupeřem jsme sehráli naprosto vyrovnanou bitvu. Pokud bychom zpřesnili přihrávku ve finální fázi a počínali si trošku chytřeji, tak jsme mohli pomýšlet na nějaké body," dodal k utkání trenér Pavel Benda.
 
Související
Aktuálně

David Oulehla: Mužstvo po celé utkání pracovalo a dřelo

Pamětníci loňského zápasu v Drnovicích po první půli jistě zpozorněli. I před rokem v květnu Vysočina nad Vyškovem vedla po první půli 0:1 díky brance Araujo-Wilsona, ovšem ve druhém dějství domácí dokázali skóre otočit. Nyní si však na jihlavské defenzívě vylámali zuby! Kouč David Oulehla měl po utkání důvody ke spokojenosti. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu