Ostrava BOstrava B
17.kolo, sobota 16.3.2024, 12:00
1:1
(1:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Branky: 11. Hanák - 55. Rais
Diváci: 33
Ostrava B: Moučka - Struhař, Raab, Rabečný, Němčík, Prepsl, Keňo (60. Mohelník), Ďurina (75. Ledvinka), Perrette, Hanák (78. Knotek), Matušinský.
FC Vysočina B: Nevěčný - Půža, Lovětínský, Šerý, Šlechta - Veselý, Kotoun - Torner (64. Raitmajer), Šebek (64. Červený), Matoušek (82. Skoumal) - Rais (82. Záviška).
Stanice TV prenosu: https://youtu.be/0Xu6O9C2D3M
 

Komentář

"V první půli byli aktivnější jednoznačně domácí, kteří nás zatlačili na naši polovinu. Branku jsme obdrželi po naší chybě na pravé straně. Následně měli domácí ještě dvě velké příležitosti k navýšení skóre. Naši jedinou možnost měl Torner, který ještě za nerozhodného stavu hlavičkoval nad domácí branku. Ve druhé půli jsme hru již vyrovnali. Podařilo se nám vyrovnat z rychlého protiútoku, na jehož konci byla přihrávka Veselého na Raise, který se nemýlil. V 73. minutě jsme měli další příležitost, ve které jsme šli do situace 3:1. Červený si netroufnul na zakončení a vybral si možnost přihrávky na Raise, který možná ještě mohl posunout míč na Matouška. Vzal to však na sebe, ale nezakončil přesně. Myslím, že jsme domácí již do žádných šancí nepouštěli. Až v poslední minutě došlo po standardní situaci k závaru před naší brankou. Míč naštěstí skončil mimo a my si tak mohli odvézt cenný bod. V naší situaci je každý bod důležitý. Kluky chci pochválit za kompaktní soustředěný výkon. O poločasové přestávce jsem z nich cítil obrovskou touhu porvat se o lepší výsledek, což se částečně podařilo!" dodal komentář k utkání hlavní trenér Kamil Průša
 
Související
Aktuálně

David Oulehla: Mužstvo po celé utkání pracovalo a dřelo

Pamětníci loňského zápasu v Drnovicích po první půli jistě zpozorněli. I před rokem v květnu Vysočina nad Vyškovem vedla po první půli 0:1 díky brance Araujo-Wilsona, ovšem ve druhém dějství domácí dokázali skóre otočit. Nyní si však na jihlavské defenzívě vylámali zuby! Kouč David Oulehla měl po utkání důvody ke spokojenosti. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Odehráno v 17:00
MFK Vyškov
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu